Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Аерогриль FlavorWave Turbo Oven (Флаворвейв Турбо Оуен)

Код товару: k0018

Знятий з виробництва
Гарантія: 12 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Якщо Ви думаєте, що приготування їжі є рутиною, а приготування здорової їжі виснажливим заняттям, то аерогриль FlavorWave Turbo Oven переконає Вас у зворотному. Разом з ним Ви зможете приготувати більше страв, ніж будь-коли раніше.

Як працює FlavorWave Turbo Oven?

У своїй роботі аерогриль використовує інфрачервоні промені, галогенне тепло і метод конвекції, що дозволяє скоротити час приготування страв на 25%, електроенергію, і енергію, витрачену Вами на кухні. Унікальний дизайн дозволяє рівномірно розподілити потік гарячого повітря і, отже, приготувати їжу швидше, і Вам більше не доведеться нескінченно довго чекати, щоб насолодитися смачною вечерею. У аерогриль можна класти, як свіжу, так і заморожену їжу, а він уже подбає про те що б зробити блюдо соковитим, смачним і головне корисним.

                        


З аероглілем FlavorWave Turbo Oven Ви можете пекти, смажити, готувати на пару, розігрівати і багато іншого. Це наче мати особистого джина на кухні!
Аерогриль також просто чистити, як і готувати на ньому. Додайте воду з невеликою кількістю засобу для миття посуду, встановіть аерогриль на режим та очищення, а таймер на 10 хвилин. Сполосніть під водою і все! Ви самі бачите, наскільки це легко.
Потрібно лише відзначити, що Flavorwave Oven досить великого розміру. Але це необхідно, що б Ви могли, наприклад, запекти цілу курку. Кругла форма також ускладнює зберігання Аерогриль в шафі. Але ці два незначних недоліки не можуть перекреслити масу його достоїнств.

Завантажити інструкцію до аерогриля flavorwaveе turbo і flavorwaveе turbo oven, Word

Завантажити книгу рецептів до аерогриля flavorwaveе turbo і flavorwaveе turbo oven, PDF





Аерогриль FlavorWave Turbo Oven (Флаворвейв Турбо Оуен)
Аерогриль FlavorWave Turbo Oven (Флаворвейв Турбо Оуен)