Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Обладнання для приготування корн-догів - вафельница Dong Can 850W

Код товару: 1002152

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Всі ми знаємо, що таке хот-дог - це їжа для швидкого перекусу у вигляді булочки з сосискою, овочами і соусами. Але у хот-дога є «брат», і його звуть корн-дог. Корн-дог - це сосиска в вафлі на паличці, неймовірно смачна і ситна страва, яка подобається і дорослим, і дітям. Але, як Ви вже здогадалися, є велика різниця: хот-дог легко можна приготувати в домашніх умовах, купивши всі інгредієнти в магазині, а ось для приготування корн-дога необхідно мати спеціальний апарат, без якого його не приготуєш. Але повірте, той смак і те задоволення, які Ви будете отримувати від корн-дога, варті того, щоб такий апарат був у кожній родині!

Прилад для готування корн-догів Dong Can – швидко, смачно і доступно

Отже, представляємо прилад для готування корн-дога Dong Can. Зовні він дуже нагадує звичну для нас вафельницю, тільки всередині ми бачимо не плоску поверхню, а шість формочок. За принципом дії перед нами та ж вафельниця, тобто апарат треба підключити до мережі, а потім готувати корн-доги. Приготування таке ж швидке, як і випічка вафель, просто процес трохи інший. Спочатку треба приготувати тісто, розігріти апарат, налити трохи тіста в форми, покласти сосиску, палички, ще трохи тіста зверху, закрити все це другою половинкою виробу, кілька хвилин почекати, і корн-доги готові!

Універсальний та безпечний Dong Can

Варто зазначити, що даний апарат може стати в нагоді і для інших цілей, так як в ньому можна готувати і вафлі, і солодощі, і печиво. Ніщо не буде прилипати до поверхні форми, тому що вона являє собою міцний сплав з алюмінію з антипригарним покриттям. Загалом, різноманітність Вам гарантовано!

Купуйте апарат для приготування корн-догів Dong Can, і Ваш будинок завжди буде повний гостей. Всі друзі і родичі спеціально будуть приходити до Вас частіше, щоб насолодитися неймовірно смачними корн-догами!

 

Характеристики апарата для приготування хот догів і корн-догів - Dong Can 850 W:

  • Одночасне приготування 6-ти порцій;
  • Потужність нагріву - 850 W;
  • Матеріал корпусу: жароміцний пластик;
  • Матеріал нагрівальних пластин: алюмінієвий сплав з верхнім шаром протипригарного керамічного покриття;
  • Індикатор роботи та живлення: є;
  • Індикатор готовності продукту: є;
  • Габарити - 250 х 240 х 80 мм;
  • Довжина шнура живлення - 75 см;
  • Вага приладу - 1,3 кг.

 





Обладнання для приготування корн-догів - вафельница Dong Can 850W
Обладнання для приготування корн-догів - вафельница Dong Can 850W