Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Апарат для приготування солодкої вати в домашніх умовах Cotton Candy

Код товару: 1000415

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

З дитинства практично кожен запам'ятав смак однієї з улюблених ласощів – солодкої вати. Отримана з цукру за допомогою термічного впливу цукру і карамелізації сахарози, солодка вата є популярним продуктом і сьогодні серед дітей.

Зараз не потрібно вирушати в торгово-розважальний центр, щоб купити солодку вату, досить купити апарат для солодкої вати Cotton Candy, і готувати її вдома!

Компактні габаритні розміри апарата (28 х 20 см.) дозволяють використовувати його на будь-якій, навіть маленьких розмірів кухні, таким чином, що він не буде займати зайвий робочий простір, так потрібний домогосподарці. Сучасні виробники подбали про зручність і комфорт застосування апарату солодкої вати, їм може користуватися як дорослий, так і дитина. Зовнішній ергономічний дизайн забезпечує безпеку при функціонуванні, маленька вага дозволяє переносити його в будь-яку точку приміщення, використовувані матеріали дозволяють експлуатувати апарат тривалий час, не один рік, поки дитина не виросте. Електроживлення здійснюється за допомогою побутової електричної мережі, таким чином, застосування апарату солодкої вати може бути повсюдним. Корпус виконаний із сучасних матеріалів, що забезпечують максимальний захист і безпеку при користуванні, і надійність від механічних ушкоджень у разі падіння апарату. Крім того, догляд за технікою дуже простий, після всіх робіт досить промити апарат водою і залишити висизати. Необхідної кількість цукрового піску для приготування порції вати настільки мало, що можна порівняти з об'ємом чайної ложки цукру.

Купити апарат солодкої вати Cotton Candy дозволяє ціна, доступна кожній сім'ї, враховуючи, що дана річ купується на тривалий час користування.

Правила використання:

За 1 цикл роботи, даний апарат може зробити 4-6 порції. Після приготування, необхідна перерва 30хв.

Домашня солодка вата стане приємним сюрпризом для гостей і друзів вашої дитини на святах, іменинах, а її приготування буде приємним для вашої дитини. Позитивні емоції від процесу стануть запорукою гарного настрою у вас і у дитини, а можливо, прищеплять у нього бажання готувати і інші страви самостійно.

Характеристики Mini Coton Candy Maker:

  • Номінальна напруга: 220V
  • Номінальна частота: 50HZ
  • Номінальна потужність: 500W
  • Колір білий

В комплекті апарату для виготовлення солодкої вати:

  • Апарат Mini Coton Candy Maker;
  • 10 паличок для солодкої вати;
  • Ложечка для інгредієнтів;
  • Інструкція англійською мовою.





Володимир ( 2018-11-13 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ +1 ↑
Коментар:
Товар сподобався, все працює. Гроші переводив на картку.
Відповісти
Апарат для приготування солодкої вати в домашніх умовах Cotton Candy
Апарат для приготування солодкої вати в домашніх умовах Cotton Candy