Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Домашня аптечка-органайзер для зберігання ліків і таблеток First Aid Pouch Large

Код товару: 1002160
Опис

Домашня аптечка органайзер First Aid Pouch Large

Аптечка з усіма препаратами для надання першої невідкладної допомоги обов'язково повинна бути в кожному домі. Але, як правило, всі ми зберігаємо ліки в пакетах, коробках, тумбочках або взагалі в розкиданому вигляді. Це дуже неправильно, адже в непередбаченій ситуації немає часу шукати по різних місцях необхідні ліки, а треба діяти моментально. Саме тому ми пропонуємо Вашій увазі домашню аптечку органайзер First Aid Pouch Large.

Аптечка First Aid Pouch Large позбавить Вас від розкиданих по всій квартирі медикаментів

Цей виріб має досить місткий відділ, в якому легко помістяться всі Ваші домашні ліки, але сама аптечка відрізняється компактними розмірами і не займе багато місця. Також всередині передбачено наявність сіткових кишеньок для більш дрібних деталей. Завдяки такому дизайну Ви в будь-який момент зможете прихопити аптечку з собою, вирушаючи в дорогу, на природу або в подорож. Транспортувати аптечку дуже зручно, адже вона навіть має спеціальну ручку для перенесення. Зовнішній матеріал аксесуара міцний і зносостійкий, тому аптечка буде виглядати презентабельно протягом тривалого періоду часу, не зігнеться і не потреться. Застібка у вигляді блискавки дуже зручна, вона дозволяє швидко дістатися до необхідних ліків. У разі потреби Ви будете знати, що весь перев'язувальний матеріал і препарати перебувають в ній, а не станете судорожно згадувати, де і що у Вас лежить.

А купити домашню аптечку-органайзер First Aid Pouch Large зовсім недорого Ви можете в нашому інтернет-магазині. Наведіть порядок і переберіть свої медикаменти, сформуйте домашню аптечку, адже вона може знадобитися в найнесподіваніший момент!

Характеристики контейнера для зберігання ліків:

  • Розміри (д / ш / в): 23 х 13 х 7 см;
  • Колір: червоний, сірий.
  • Матеріал: поліестер





Домашня аптечка-органайзер для зберігання ліків і таблеток First Aid Pouch Large
Домашня аптечка-органайзер для зберігання ліків і таблеток First Aid Pouch Large