Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Автоматичний тонометр для вимірювання тиску Mpt Automatik

Код товару: 1001322

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Пам'ять на 90 вимірювань.
Трьохрядковий дисплей.
Функція показу часу і дати.
Автоматичне вимкнення приладу.
Вага 80 г.
Живлення: 2 пальчикові батарейки.
Виробництво Німеччина.
Розмір манжети: 13-20 см.

У сучасному світі дуже багато людей страждають від проблем з артеріальним тиском, особливо літні люди. Тому важливо вчасно відстежувати його стан і при необхідності коректувати в ту або іншу сторону. Коли до вас приходить лікар з власним тонометром, це просто чудово, але викликати лікаря по 10 разів на день дуже дорого і накладно. Але в той же час потрібно отримувати адекватні дані про стан свого тиску, що зробити за допомогою класичного тонометра складно, якщо немає спеціальної підготовки. Якщо ви хочете швидко і правильно визначати, в якому стані знаходиться ваше здоров'я, ваших батьків, бабусь і дідусів, вам просто необхідно купити автоматичний тонометр mpt automatik 90.

Автоматичні тонометри такого плану прості у використанні, ретельно калібровані, тому завжди показують правильний результат.

Автоматичний тонометр дуже зручний і компактний, його можна скласти в сумку і завжди носити з собою. Це особливо актуально для людей, що страждають гіпертонією. Ви можете дістати його навіть в транспорті і не ризикувати зайвий раз своїм здоров'ям і життям, адже підвищення тиску до критичного рівня чревате серйозними порушеннями роботи організму. Для роботи mpt automatik 90 не вимагається лікар, тому що накачування повітря в манжеті і визначення результату відбувається автоматично. Саме ця модель створена з можливістю адаптації до індивідуальних параметрів кожної окремої людини, що мінімізує будь-яку помилку.

Домашный тонометр на зап'ясток не потрібно налаштовувати, вказувати можливу межу подачі повітря в манжет або додатково підкачувати повітря.

Оскільки прилад автоматично адаптується до кожного пацієнта, ризик невірного результату дуже і дуже малий. Дана модель має зручну форму манжета на зап'ясті, що робить прилад непомітним. Результати виводяться на великий рідкокристалічний екран, його зможуть розглянути навіть літні люди або люди, що мають проблеми із зором. Прилад зберігає 90 результатів, виводиться дата і час. Щоб привести тонометр в дію, досить натиснути всього одну кнопку. Він легкий у керуванні, має невелику вагу і міцну конструкцію, супроводжується зрозумілою інструкцією і не створює жодних проблем.
 





светлана ( 2016-04-20 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Компактный и точный

Коментар:
Подарили этот замечательный тонометр маме. очень удобный и точный
Відповісти
Автоматичний тонометр для вимірювання тиску Mpt Automatik
Автоматичний тонометр для вимірювання тиску Mpt Automatik