Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Автоматична плойка Gemei GM 1935

Код товару: 1000819
Опис

Пасма завиті в локони є основою багатьох модельних зачісок, особливо святкових. Та й у повсякденному житті часто хочеться просто закрутити пасма в локони і вийти на вулицю, зражаючи своєю красою проходячи повз чоловіків.
Якщо раніше завивка волосся в домашніх умовах була досить трудомісткою і тривалою процедурою, то зараз вона вимагає всього кілька хвилин часу і мінімум зусиль. Вже не потрібно як раніше кип'ятити і накручувати жахливо гарячі бігуді, залишати бігуді на ніч і мучитися всю ніч. Автоматична плойка Gemеi GM 1935 сама накрутить бездоганні пружні локони, варто тільки піднести до неї пасмо волосся. І ніяких додаткових інструментів не потрібно.

Можливості автоматичної плойки Gemei GM 1935

Існує думка, що завивка волосся за допомогою електричних плойок погано впливає на їхнє здоров'я і призводить до виникнення посічених кінчиків і ламкості. Насправді псували волосся старі моделі. Автоматична плойка Gemеi GM 1935 працює в оптимальному температурному режимі, при якому волосся завиваються, але їх структура не порушується. Це один з найбільш безпечних засобів для завивки локонів з усіх існуючих в даний момент.
Автоматична плойка Gemei GM 1935 може використовуватися для створення різних зачісок:

  • закручування волосся в локони по всій довжині,
  • підкручування кінчиків волосся всередину або назовні,
  • укладання чубчика,
  • створення об"єму біля коріння.

Автоматична плойка Gemеi GM 1935 може працювати в трьох режимах:

  1. перший режим (190 градусів) використовується для м'якого тонкого волосся,
  2. другий режим (210 градусів) використовується для неслухняного м'якого волосся,
  3. третій режим (230 градусів) застосовується для жорсткого товстих волосся.

Застосовувати плойку необхідно на чистиому сухому волоссі. Щоб зачіска трималася в первісному вигляді довше, можна перед використанням плойки нанести на волосся стайлер.

Зручність використання автоматичної плойки Gemеi GM 1935

Пристрій працює від звичайної електричної мережі. Досить довгий шнур (2,4м) дає вам можливість спокійно пересуватися по кімнаті в процесі завивки, а не стояти біля розетки. З'єднання шнура з пристроєм забезпечується за допомогою спеціального перехідника, що дозволяє шнуру крутитися на 360 градусів навколо своєї осі і перешкоджає його перекручення.
Ніякого особливого догляду прилад не вимагає. Його потрібно тільки захищати від попадання вологи.





Автоматична плойка Gemei GM 1935
Автоматична плойка Gemei GM 1935