Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Автомобільний годинник електронний Kenko KK-613D

Код товару: 1001083

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Розміри: 7х4 см.
Працює від батарейок LR1130 (1 шт), в комплекті.

Хочете бути завжди в курсі, котра година? Навіть за кермом? Тоді купить собі автомобільний годинник. Особливо він стане в нагоді водіям автобусів і маршрутного таксі, які повинні суворо дотримуватися графіку. Пропонований нами варіант має рідкокристалічний монохромний дисплей і надійне кріплення. У приладі на зворотному боці корпусу є двосторонній скотч, за допомогою якого до вертикальної поверхні цей годинник в автомобіль і фіксуються. Таке кріплення виробу надійне і міцне, тому Вам не доведеться хвилюватися про те, що одного разу годинник може впасти, розбитися або нашкодити салону авто. Їх сміливо можна чіпляти на торпеду, лобове скло або будь-яке інше зручне для Вас місце. Для виробу характерні компактні габарити - всього лише 7 х 4 см.

Цей годинник для автомобіля має вбудований календар, який ознайомить Вас з актуальною датою і днем тижня, а час на екрані демонструється в 12-годинному режимі. Крім того, прилад виконаний з довговічного пластику. Всі кнопки, за допомогою яких відбувається управління виробом, розташовані відразу ж під дисплеєм. Працює годинник від батарейки LR 1130.
Купити електронний автомобільний годинник Ви можете в нашому інтернет-магазині «Саме То». Дана модель органічно впишеться в салон Вашої машини своїм дизайном, і щодня буде радувати Вас своєю функціональністю і надійністю.





Андрей ( 2016-05-15 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
компактные не загромождают панель, имеют функцию календаря что очень удобно! в использовании простенькие...

Відповісти
Автомобільний годинник електронний Kenko KK-613D
Автомобільний годинник електронний Kenko KK-613D