Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Автомобільний органайзер для парасольок

Код товару: 1001769

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Підходить для парасольок до 65 см.

Розмір: довжина 11.5см - 65см

Колір: чорний.

Коли сідаєш в машину під час дощу, постояннно виникає проблема куди покласти мокру парасольку. На жаль, в салонах не передбачено місце для зберігання парасольок. Тому зазвичай її або кладуть на сидіння, або підвішують на спинку. При цьому вода стікає з парасольки на сидіння і на підлогу, може потрапити на одяг. Це вкрай незручно. Тому для таких ситуацій необхідно придбати спеціальний органайзер для парасольок.

Що являє собою автомобільний органайзер для парасольок

Представлений на нашому сайті органайзер для парасольок дуже зручний в застосуванні і зберіганні. Він має спеціальну розсувну конструкцію, завдяки чому підходить для зберігання парасольок довжиною до 65 сантиметрів. У складеному вигляді його довжина складає всього 11 см, а діаметр 9см.
Органайзер має форму циліндра з ручкою для підвішування до сидіння автомобіля. Сам циліндр виконаний з міцної пластмаси і складається з двох частин, з'єднаних прозорою «гармошкою» з гофрованого пластику, не пропускає воду. Коли ви ставите в органайзер парасольку, нижня частина органайзера відділяється і «гармошка» подовжується. Таким чином вона вміщує в себе складену парасольку.

Застосування органайзера для парасольок

Представлена ​​модель органайзера для парасольок стане в нагоді не тільки власникам автомобілів. Їм може користуватися будь-хто:

  • офісні працівники,
  • робочі,
  • школярі,
  • студенти,
  • домогосподарки, спортсмени і т.д.

Завдяки компактному розміру і невеликій вазі його можна покласти в сумку або рюкзак і у вас не буде проблеми куди подіти мокру парасольку, коли ви заходите в приміщення або громадський транспорт.





Автомобільний органайзер для парасольок
Автомобільний органайзер для парасольок