Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Багаторазова клейка стрічка скотч Ivy Grip Tape, 3 метра

Код товару: 1007528

В наявності
Гарантія: 14дн.

Ціна: 206 грн 159 грн
Дізнатися про зміну ціни
Вкажіть вашу адресу електронної пошти нижче, аби отримати повідомлення, щойно цей товар здешевшає.
+380
Параметри
Колір (основний): Прозорий
Матеріал товару (основний): Силікон
Ширина: 3 см.
Довжина: 3 м.
Одиниця виміру: шт.
Тип пакування: Картонна упаковка
Країна виробник: Китай
Опис

Ви, напевно, досить часто в побутових справах застосовуєте звичайний скотч і знаєте про його практичність та універсальність. Більш зручним є двосторонній скотч, адже за допомогою нього можна виконати набагато більше роботи, наприклад, прикрасити стіну предметами інтер'єру, такими як національний декор, картини, фотографії, зафіксувати невеликі предмети і т.д. Але цей вид, безумовно, коштує дорожче, а рулонів скотчу вистачає ненадовго, адже стандартно в одному мотку йде 1 м. Сьогодні ми пропонуємо вам відмінну альтернативу, такий варіант як багаторазова клейка стрічка скотч Ivy Grip Tape.

Ivy Grip Tape - це багаторазова клейка стрічка, якою можна прикріпити все, що заманеться до будь-якої поверхні!

Це багаторазовий двосторонній скотч, який виконаний за спеціальною технологією, що дозволяє відклеювати його від однієї поверхні і приклеювати знову кілька разів. Для повторного використання клейка стрічка скотч повинна бути лише ретельно промита водою. Довжина рулону Ivy Grip Tape становить 3 метри, тобто вистачить вам його надовго.

Якщо ви не замислювалися раніше про подібну покупку, зверніть увагу, що така багаторазова клейка стрічка може стати в нагоді вам у багатьох справах. За допомогою неї можна фіксувати і клеїти деталі і вироби зі скла, дерева, паперу і металу. Наприклад, відклеїлися у вас шпалери, і ви хочете швидко позбутися від цієї проблеми ̶ багаторазова липка стрічка вам допоможе. Необхідно зафіксувати дерев'яну поличку на стіні, а псувати її цвяхами ви не хочете, багаторазовий скотч також прийде на допомогу. І таких прикладів можна навести багато. Головна пеевага, якою зарекомендував себе скотч стрічка, є навіть не його багаторазові можливості, а натомість те, що він не псує поверхню, на яку ви його будете клеїти. Тільки на склі після застосування можуть залишитися невеликі липкі розводи, але вони відмінно прибираються при першому ж митті скла або за допомогою вологої серветки.

Така двостороння клейка стрічка витримає багато речей. Її навіть можна використовувати як вішалку або поличку в гаражі або підсобці. Незважаючи на те, що двосторонній скотч прозорий тонкий, він витримає і картину, і мобільний телефон, і невелике канцелярське приладдя, наприклад, ручку, олівець і т.д. Як бачите, перед нами універсальний помічник, який повинен знаходитися в будь-якому будинку на всякий випадок. Ну а купити скотч Ivy Grip Tape ви можете за найнижчою ціною в нашому інтернет-магазині. Оформляйте замовлення прямо зараз, і ви зможете особисто оцінити переваги такого універсального двостороннього скотча.

Характеристики багаторазової липкої стрічки Ivy Grip Tape:

  • Тип: клейка двостороння стрічка;
  • Колір: прозорий;
  • Довжина: 3 м.

Комплектація липкої стрічки Ivy Grip Tape:

  • Липка двостороння стрічка;
  • Картонна упаковка.





У комплекті дешевше!
Акції та Розпродаж
Ремонт і декор
Відкриття дачного сезону
Москітні сітки
Багаторазова клейка стрічка скотч Ivy Grip Tape, 3 метра
Багаторазова клейка стрічка скотч Ivy Grip Tape, 3 метра         206 грн 159 грн