пн.-нд. з 09:00 до 19:30
24 години 7 днів на тиждень
Популярні категорії
Популярні категорії
Популярні категорії
Популярні категорії
Популярні категорії
Популярні категорії
Популярні категорії
Їжа домашнього приготування завжди смачніша і корисніша, ніж та, що куплена в магазині. Це стосується і м'ясних страв. Смачна домашня шинка і ковбаса готується дуже навіть просто за допомогою ветчинниці «Белобока».
Ветчинниця «Белобока» має досить просту конструкцію, але страви, приготовані в ній, виходять не гірше ніж заводського виготовлення. Пристрій являє собою прес циліндричної форми, виконаний з нержавіючої сталі. Циліндр зверху і знизу закривається двома пластинами, які з'єднуються між собою за допомогою пружин. Саме ці деталі і створюють тиск преса (під дією сили пружин пластини стискаються і спресовують продукт, що знаходиться всередині циліндра).
Матеріал, з якого виготовлена ветчинниця, витримує досить високі температури, не боїться вологи. Тому готувати м'ясні продукти в даному приладі можна різними способами:
Ветчинниця «Белобока» підходить для приготування різних видів м'яса: яловичини, свинини, баранини, курки, риби і т.д. Процес приготування досить простий і не вимагає особливих кулінарних навичок:
Для приготування м'яса необхідно близько години. Після цього потрібно вийняти ветчинницю і дати їй повністю охолонути. Далі розкріпити пружини і обережно виштовхнути дно разом з вмістом циліндра. Вийде туга товста ковбаска. Залишиться тільки нарізати її скибочками і подавати до столу.
Відгуків: 2
Нет
Переваги:
Отличная штука для хороших хозяек
Коментар: