Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Бездротовий портативний зарядний пристрій для телефону Qi Fantasy Wireless Charger

Код товару: 1002487

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

У нинішній час жодна людина не може уявити свого життя без гаджетів і техно новинок, а особливо без мобільного телефону. Але, звичайно ж, телефон, як і будь-який інший девайс, має акумулятор, який необхідно постійно заряджати. Внаслідок чого, зношується роз'єм зарядного пристрою і з часом через це телефон може стати непридатним для використання. Але технології не стоять на місці і був придуманий новий мобільний аксесуар – бездротова зарядка.

Що являє собою бездротовий зарядний пристрій Qi Fantasy Wireless Charger

При зарядці батареї бездротовим зарядним пристроєм не зношуються дроти, роз'єми і не потрібно постійно висмикувати зарядку з розетки. Щоб зарядити телефон, Вам всього лише потрібно буде підключити зарядку до джерела живлення і розмістити на ньому телефон задньою кришкою вниз. Світловий індикатор, що з'явився, у вигляді світлодіода, сповістить Вас про початок зарядки. Зарядка працює за принципом індукційної котушки. Так само, вона набагато безпечніша за звичайну зарядку, так як не має дроту який може перебитися і з якого може злізти обплетення оголивши жили проводів.

Буває навіть таке, що поламаний роз'єм для зарядки замінити немає можливості. Причини можуть бути різні. Дорогі деталі, застаріла модель телефону, немає поблизу сервісу по ремонту телефонів. Тоді універсальна зарядка, як ніколи, буде доречна і допоможе служити телефону ще довгі роки.

Універсальність та компактність бездротової зарядки для телефону

Бездротовий зарядний пристрій Qi Fantasy Wireless Charger може заряджати будь-який телефон, не залежно від його параметрів, виробника і розмірів. Тому, при необхідності, даними зарядним пристроєм зможуть користуватися всі члени сім'ї. Даний девайс стане для Вас незамінним помічником на кожен день, його можна використовувати вдома, в машині, на роботі, на відпочинку. А так як зарядка універсальна, Вам не доведеться тягати з собою джгути різних блоків для різних телефонів.

Інструкція з експлуатації:

  1. Підключіть штекер USB кабелю для зарядки у блок живлення або комп'ютер.
  2. Приєднайте штекер micro USB кабель для зарядки в роз'єм Micro USB бездротового зарядного пристрою. Світлодіодний індикатор в середині кола на корпусі загоряється для індикації підключення.
  3. Покладіть ваш телефон стороною кришки на бездротовий зарядний пристрій, щоб телефон був розташований в зарядній області. Коли телефон заряджається, світлодіодний індикатор загоряється автоматично, щоб показати стан зарядки.

Технічні характеристики Qi Fantasy Wireless Charger:

  • Потужність: <5W;
  • Вхідне живлення: 5V/2A (microUSB);
  • Вихідна харчування: 5V/1A
  • Ефективність зарядки:> 75%;
  • Відстань передачі електроенергії: ≤ 6 мм.;
  • Є світлодіодний індикатор наявності заряду і повної зарядки пристрою;
  • Діаметр пристрою: 10 см.;
  • Колір корпусу: прозорий з білим, прозорий з чорним.

*Для зарядки Ваш телефон повинен мати вбудований Qi модуль.

Увага! Не допускайте потрапляння рідин на зарядний пристрій. Якщо Вам необхідно помити зарядний пристрій, переконайтеся, що він не приєднаний до джерела живлення.





Александра ( 2018-11-12 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Всегда портились провода у зарядок приходилось покупать новые. Вот очень крутая тема. Спасибо . товаром довольна.
Відповісти
петр ( 2018-04-29 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Очень удобно, особенно в путешествиях

Відповісти
Бездротовий портативний зарядний пристрій для телефону Qi Fantasy Wireless Charger
Бездротовий портативний зарядний пристрій для телефону Qi Fantasy Wireless Charger