Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Бездротові світильники Stick-N-Click 2шт.\уп.

Код товару: 1000371
Опис

Працює від трьох батарейок типу ААА.

Бездротові світильники Stick-N-Click 16 см.х3.5 см.- це світлодіодні світильники, які працюють більше 100 годин виробляючи яскраве світло від одного набору батарейок. У комплекті поставляються два однакових світильника.

Не завжди є можливість провести світло на горище або в шафу. Шафа в цьому плані особливо виділяється. У таких ситуаціях, відмінно допомагають бездротові світильники Stick-N-Click - самоклеючі, накладні і для дому. Вони позбавлять вас від додаткових проводів і дозволяють працювати комфортно, не вдаючись до чужої допомоги. Це допоможе заощадити купу грошей і часу. Світильники Stick-N-Click дуже зручно встановлюються. Їх можна прикріпити за кілька секунд на будь-яку необхідну для Вас поверхню.

Процес встановлення дуже простий. Для цього не потрібно особливих навичок та інструкцій. Вам необхідно від'єднати захисну плівку, яка знаходиться на нижній стороні світильника і прикріпити сам світильник Stick-N-Click на потрібне місце. Щоб включить цей чудесний прилад, досить натиснути на його центр і він почне освітлювати приміщення. Також, завдяки дизайну, його можна використовувати як звичайний ліхтарик.

Світильник Stick-N-Click допоможе, раз і назавжди вирішити проблему освітлення декоративних ніш, комор і шаф.

До того ж, за ціною він набагато вигідніший ніж стандартні засоби освітлення. Ще одна його перевага полягає у свободі руху. З ним Вам більше немає необхідності плутатися в різних проводах. Компактність даного пристрою дозволяє освітлити, навіть самі незручні місця для освітлення. Вони відмінно вписуються в будь-який інтер'єр і на відміну від лампочок абсолютно не гріються. Головне, не варто турбуватися про витрату батарейок, завдяки світлодіодам вони споживають маленьку кількість енергії.

Світильники відмінно підійдуть для спальних кімнат тощу, що легке світло для спальні - це те, що треба. Продукт володіє величезною ступенем безпеки в порівнянні з лампочкою і рекомендується для установки в дитячій кімнаті.

Особливості:

  • Не гріється;
  • Відмінно підійде для будь-якого приміщення і може доповнити інтер'єр;
  • Час роботи складає більше 100 годин;
  • Живиться від звичайних батарейок;
  • Можливість кріплення на будь-якій поверхні;
  • Комплект поставки містить два світильника.
     





Вероника ( 2016-09-05 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Держатся нормально,прочные. прикрепила над столешницей работает норм
Відповісти
Денис ( 2014-01-29 )
Оцінка товара: Досвід використання: Немає
Відгук корисний?
↓ +2 ↑
Коментар:
Купил это "чудо-светильники" и в этот же день выкинул их в мусорное ведро!Внешне они симпатичные, но своих функций не выполняют. Во-первых, очень-очень-очень туго включается-выключается сам светильник (можно даже сказать совсем не включается) - чуть не сломал палец когда нажимал)) Во-вторых плохо приклеивается к поверхности (клеил на ровную и чистую пластиковую поверхность в багажнике автомобиля) В-третьих испортил себе настроение на целый день - 100 гривен выбросил на ветер((( Не совершайте моей ошибки!!!
Відповісти
Бездротові світильники Stick-N-Click 2шт.\уп.
Бездротові світильники Stick-N-Click 2шт.\уп.