Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Безпровідний дверний дзвінок Intelligent Luckarm

Код товару: 1001100

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

У кожній квартирі та будинку повинен бути встановлений дзвінок, який відразу ж повідомить господарям про прихід гостей. Даний прилад робить наше життя комфортніше і більш продумано.

Нині самий практичний і зручний варіант - бездротовий дверний дзвінок

По-перше, він легко підключається і для його підключення абсолютно не знадобиться докуповувати спеціальний кабель. По-друге, він чітко справляється зі своїми функціями і повідомляє жителям про відвідувачів красивою мелодією. По-третє, працює дзвінок бездротовий на батарейках, тому допомагає заощадити на електроенергії і функціонує навіть у разі її відключення.

Бездротові дзвінки для будинку, і ця модель не виключення, складаються з двох частин - передавальної і приймаючої. Перша розташовується зовні біля вхідних дверей, а друга - в житловому приміщенні, і ці складові між собою не пов'язані. Передавач має водонепроникний корпус, тому його сміливо можна розміщувати на вулиці, адже навіть такі погодні умови, як сніг або дощ, не зашкодять функціонуванню приладу. А приймаючий елемент цього дзвінка здатний створювати світлову індикацію, яка дуже необхідна людям зі зниженим слухом.

Безпровідний дверний дзвінок Intelligent Luckarm - геть нудні мелодії!

Пропонований нами бездротовий електричний дзвінок дозволяє вибрати мелодію, яка Вам найбільше сподобається з наявних тридцяти двох. Музика звучить якісно і красиво, зовсім не ріже слух. Крім того, дзвінок працює навіть на відстані 150 м, тобто встановлювати його можна і в квартирі, і в офісі, і в частому будинку з великою прибудинковою територією.

Купуйте дзвінок квартирний бездротовий, і Ви оціните його зручне використання, надійну конструкцію і гарне звучання. Цей прилад обов'язково порадує своїми класичними мелодіями і Вас, і Ваших гостей.

Працює від мережі 220V.

На дзвінку відсутній регулятор гучності!





Андрей ( 2018-11-23 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
хорошая вещь , буду брать еще 1у. Созвонились быстро.
Відповісти
Сергій ( 2016-09-27 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
Одна частота для усіх дзвінків цієї моделі???

Переваги:
Простий і гучний.

Коментар:
Скоріш за все усі дзвінки цієї моделі підходять один для одного і як результат реагують на інших власників цього дзвінка.

У перший же день він почав "самовільно" спрацьовувати. Жодного перемикача частоти ні на дзвінку ні на адаптері помічено не було.

Купуючи цей дзінок ви ризикуєте наразитись на подібну ситуацію.
Відповісти
Марк Петрович ( 2016-09-05 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
звук хороший что очень важно и удобный в использовании ,понравился
Відповісти
Безпровідний дверний дзвінок Intelligent Luckarm
Безпровідний дверний дзвінок Intelligent Luckarm