Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Біопрогрівач суглобів Care Max

Код товару: 1000292

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Артрит - це хвороба запального характеру з пухлинами суглобів після будь-якого навантаження фізичного роду, болем ниючого типу і деформацією суглоба. Артрит часто виникає з причини хронічних або інфекційних хвороб, які негативно позначаються на організмі в цілому. Також страждає і опорно-рухова система.

Артроз є хронічним захворюванням, яке руйнує хрящі. Дана хвороба викликає гостру біль у зоні суглобів, їх малу рухливість, запальні процеси в тканинах, а також внаслідок різні набряки. І це все ж ще не повний список симптомів і наслідків такого захворювання як артроз.

Позбутися від болю в суглобах ніколи не було просто.

Часто застосовуються мазі з гормонами для зміцнення організму і зупинки запальних процесів. На жаль, дані методи не рятують від захворювання, а лише прибирають на час симптоми. Таким чином, лікування суглобів стає ще складнішим, оскільки доводиться постійно пити таблетки і вдаватися до уколів.

Для того, щоб позбутися від болю і її причини назавжди, слід використовувати Біопрогрівач суглобів.

Він прогріває ділянки за допомогою інфрачервоного довгохвильового випромінювання, яке має цілющий ефект за умови, що їх енергія правильно спрямована. В результаті больові відчуття зникають, а м'язи розслабляються.
При використанні даного апарату варто звернути увагу на те, що ніякого дискомфорту процес викликати не повинен. А його температура повинна бути нормальною.

У Care Max універсальна форма, яка підходить як для колінного, так і для плечового або ліктьового суглоба.

Одна процедура триває близько 20 хвилин, після чого настає відчутне розслаблення. Використовується апарат кілька разів на день. А курс лікування триває стільки, скільки порадить лікар. Або ж можна визначити його самостійно, посилаючись на власні відчуття.

У даного приладу є таймер, який його вимикає після 20 хвилин роботи, а також захисна прокладка, яка не дозволить пошкодити шкіру при використанні.





Біопрогрівач суглобів Care Max
Біопрогрівач суглобів Care Max