Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Браслет від хропіння Snore Gone

Код товару: 1000588

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Вас чи ваших близьких мучить така проблема як хропіння, Ви незнаєте як позбутися хропіння?

З'явився воістину унікальний засіб - браслет Антихрап.

У порівнянні з іншими засобами і оперативним втручанням - це відмінний, безпечний і не дорогий порятунок. Для нормального функціонування організму, людині просто необхідно висипатися, від того як Ви провели ніч залежить багато чого: настрій, працездатність, ясне мислення. Але як цього домогтися, якщо ночами одна і та ж історія, хропіння, яке порушує тишу і відповідно Ваш сон. Браслет від хропіння діє на сплячу людину, вловлюючи звуки хропіння і посилає електроімпульси, активуючи нервові закінчення на руці, не перериваючи сон, змушує змінити положення тіла. А як ми знаємо, що кращим варіантом для людей, що хропуть є сон на боці. Бажано відмовитися від пишних подушок і скористатися ортопедичною.

Наука не стоїть на місці, і побороти проблему хропіння абсолютно нешкідливо і ефективно допоможе браслет Антихрап.

Плюси цього приладу в тому, що він зручний у використанні: за допомогою еластичного ременя на липучці регулюється під будь-яку товщину кисті, у нього немає побічних ефектів. Для кращого контакту з електродами застосовується браслет в комплексі зі спеціальним гелем. Можна піднести як подарунок - браслет на вид по дизайнерски стильний. Браслет Антихрап дуже простий у використанні: потрібно, перед тим як надіти його на руку нанести спеціальний гель, де шкіра буде стикатися з електродами браслета (можна звичайно не використовувати гель, якщо такого немає); надіти на руку браслет; натиснути на кнопку Start / Power і утримувати поки не загориться зелений вогник; за допомогою кнопок можна відрегулювати подачу імпульсів; щоб затвердити настройки слід ще раз натиснути на кнопку Start; коли зелений вогник перестане горіти - браслет починає свою роботу. Щоб вимкнути браслет натискаєте на кнопку Start / Power і очікуєте, поки не почне блимати червоний вогник. Не використовуйте браслет, якщо на зап'ясті є проблеми зі шкірою, якщо хворієте на епілепсію, маєте серцево-судинні захворювання, при вагітності. Купуючи унікальний браслет Антихрап, Ви даруєте своїм близьким і собі, спокійні ночі і солодкі сни!





Браслет від хропіння Snore Gone
Браслет від хропіння Snore Gone