Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Бриджі антицелюлітні Artemis Deluxe (Артеміс Делюкс)

Код товару: 1000244
Опис

Розмір S M L XL XXL
Талія 58 - 71 66 - 76 71 - 81 76 - 86 81 - 91
Бедра 86 - 92 88 - 95 90 - 100 92 - 104 100 - 110

 

Бриджі антицелюлітні Artemis Deluxe створені для боротьби із зайвою вагою і проявом целюліту в області стегон і живота.

Принцип дії полягає у впливі підвищеної температури на зазначені області тіла, що призводить до спалювання підшкірного жиру. Досягається ефект термодії за допомогою мікромасажу шкіри, який стимулює кровообіг в проблемних ділянках.

Використовувати бриджі Artemis Deluxe зручно в повсякденному житті завдяки лайкрі, що входить до складу, і приємному на дотик внутрішньому бавовняному покриттю. Так само, можна використовувати ці бриджі для бігу та інших фізичних навантажень.

Бриджі для схуднення Artemis Deluxe створені з неопренової тканини товщиною в 2 мм і для зручності мають застібку у вигляді блискавки.

При виготовленні даного виду продукції виробник ретельно стежить за якістю і гарантує тривалий час експлуатації.

Для досягнення максимальної ефективності використання цих бридж для схуднення використано комплекс трьох видів матеріалів, а саме: термосель, неопрен, нейлон. Кожен з них виконує свою певну функцію. Так, нейлон створює необхідну термоізоляцію; термосель сприяє циркуляції повітря у уникнення виникнення роздратування або неприємного запаху в процесі експлуатації Artemis Deluxe; неопропен дозволяє бриджам щільно прилягати до фігури і запобігає можливі травми при заняттях спортом, завдяки високій еластичності.

Використання антицелюлітних бриджів Artemis Deluxe дозволить вам швидким і простим чином позбутися небажаних кілограмів і самостійно скорегувати фігуру до бажаних результатів.

При носінні бриджів для схуднення Artemis Deluxe під час фізичних вправ їх ефективність зростає на 30%. Таким чином, навіть при слабких навантаженнях на м'язи можна досягти високого результату. Так само, за рахунок теплового впливу на шкіру, вона підтягується і стає більш еластичною і пружною. Завдяки стильному дизайну, бриджі для схуднення можна носити як вдома, так і у фітнес - центрах.
 





Бриджі антицелюлітні Artemis Deluxe (Артеміс Делюкс)
Бриджі антицелюлітні Artemis Deluxe (Артеміс Делюкс)