Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Бриджі для схуднення Hot Shapers Хот Шейперс

Код товару: 1000996
Опис

Довжина по внутрішній стороні стегна - 37 см.
Довжина по боковому шву - 64 см.

Бриджі hot shapers купити рекомендується всім, хто піклується про своє тіло і хоче завжди виглядати чудово. Вони значно підвищать ефективність фізичних вправ і дієт і дозволять зробити ідеальну фігуру в чотири рази швидше. Особливо рекомендується придбати даний вид одягу молодим мамам, щоб якомога швидше привести в порядок тіло після пологів. Тим більше що бриджі настільки зручні, що ідеально підходять для прогулянок з коляскою.
Бриджі для схуднення hot shаpers коректують найпроблемніші ділянки тіла:

  • талію,
  • зону живота,
  • зовнішню і внутрішню поверхню стегон,
  • сідниці.

Принцип дії бриджів для схуднення hоt shapers

Процес схуднення відбувається за рахунок спалювання жирових клітин, в результаті чого підшкірний жировий прошарок стає тоншим і тіло «утягується», стає струнким і пружним. Жирові клітини руйнуються від тепла, яке власне і виділяється нашим тілом. Зазвичай це тепло просто поширюється в повітрі, а бриджі hоt shapers акумулюють його і направляють на обігрів нашої шкіри. Відбувається це завдяки тому, що даний вид одягу виконаний із спеціального дуже щільного матеріалу, що не пропускає повітря. Не варто турбуватися про те, що ви будете відчувати себе пітним і мокрим. Внутрішня сторона виробу має пористу прокладку, що прекрасно вбирає вологу.

Бриджі hоt shapers - ідеальний спортивний одяг

Бриджі хот шейперс виглядають так само як звичайні спортивні. Тобто їх не потрібно одягати під одяг, а можна носити в якості спортивного костюма. Вони ідеальні для тренувань, пробіжок і навіть просто для прогулянок. Вони чудово розтягуються і не ускладнюють рухів.
У холодну пору року її можна носити під одяг та бриджі абсолютно не будуть помітні.





Лера ( 2016-06-14 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Довольна товаром и обслуживанием в этом интернет магазине. Доставили быстро за что спасибо!

Відповісти
Бриджі для схуднення Hot Shapers Хот Шейперс
Бриджі для схуднення Hot Shapers Хот Шейперс