Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Чайник-заварник Fuzhong Cup & Pot скляний

Код товару: 1000833

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Справжні цінителі чаю розуміють різницю між завареним чаєм з пакетика, що, по суті, є підфарбованою і ароматизованою рідиною, і справжнім ароматним бадьорящого напою, завареним за всіма правилами з сушеного чайного листя. Хоч ці два напої і називають однаково - чай, але вони не йдуть ні в яке порівняння одне з одним.
Раніше, для заварювання чаю ми використовували спеціальні маленькі чайнички, в яких окремо настоювали листя, заливши їх окропом, в результаті чого виходила заварка, яку потім змішували з кип'яченою водою, підготовленою в іншому посуді. Сьогодні є можливість значно спростити процес. Для цього потрібно спеціальний чайник-заварник купити. Його особливістю є конструкція, що складається відразу з двох ємностей, одна з яких знаходиться усередині іншої. У внутрішній ємності буде настоюватися заварка, а у зовнішній перебувати кип'ячена вода.

Якісна характеристика заварника для чаю

Сам чайник-заварник скляний, а внутрішня ємність для засипання заварки виконана з прозорого термостійкого пластику, що витримує температуру 125 градусів, виготовленого в Японії. Саме з цього пластика виготовляють дитячий посуд. У комплект входить герметична кришка, також виконана з термостійкого пластика.
Використання чайника з заварник
Чайник з заварник дуже простий у використанні. Для приготування напою потрібно:

  • відкрити кришку,
  • насипати сушені листя у внутрішню ємність,
  • налити в посуд окропу,
  • закрити кришку і почекати кілька хвилин, щоб листя віддали свій аромат і смак воді.

Завдяки тому, що заварник для чаю прозорий, можна стежити за процесом заварювання і розливати напій в чашки саме в той момент, коли він досягне потрібної кріпості.
Після використання, необхідно знову відкрити кришку і просто викинути чайне листя в сміття, а потім сполоснути посуд теплою водою. Виріб підходить і для миття в посудомийній машині. При необхідності можна використовувати миючий засіб.





Тамара ( 2016-10-26 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Отличный заварник, хорошо держит тепло!

Відповісти
Чайник-заварник Fuzhong Cup & Pot скляний
Чайник-заварник Fuzhong Cup & Pot скляний