Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Чашка-термос автомобіліста Шина - подарунок водієві

Код товару: 1001758

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

  • Розміри: 17х8х8 см
  • Об'єм: 320 мл.
  • Матеріал: нержавіюча сталь, пластик, гума
  • Матеріал упаковки: картонна коробка
  • Комплектація: чохол

Тематичні подарунки останнім часом стали дуже популярними. Так, справжньому чоловікові вже банально дарувати звичайні духи або годинник. Якщо ваш коханий або друг водить автомобіль або взагалі є автомобілістом за професією, тоді зверніть увагу на настільки креативний і неординарний виріб, як термос у вигляді шин.

По-перше, перед вами дійсно пам'ятний аксесуар, забути який не вдасться навіть через десятиліття. А це означає, що ваш подарунок і емоції, що з ними пов'язані, засядуть в душі надовго. По-друге, даний термос має не тільки стильний зовнішній вигляд, так як виконаний у вигляді автомобільних шин, але і відрізняється практичністю. Його можна використовувати скрізь - в машині, в дорозі, на природі, під час подорожі. По-третє, термос у вигляді шин дозволить кожному чоловікові насолодитися гарячим чаєм або кавою в зимову хуртовину або охолодитися і відпочити від палючого сонця в літню спеку.
Зовні термос являє собою п'ять покришок, що лежать один на одному, а внизу виробу реалістично сховався автомобільний диск. Кришка термокружки надійно і щільно закривається, тому рідина не проллється, навіть якщо її возити з собою в автомобілі цілий день по вибоїнах і ямках.





Чашка-термос автомобіліста Шина - подарунок водієві
Чашка-термос автомобіліста Шина - подарунок водієві