Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Чохол для зберігання автомобільних шин Tire Rack (1 шт.)

Код товару: 1000527

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Надійне зберігання автомобільних коліс може значно продовжити термін їх служби, а разом з цим заощадити кошти, що витрачаються на купівлю нової гуми для автотранспорту.

Ефективне сезонне заощадження зимової або літньої гуми зможе забезпечити чохол для зберігання автомобільних шин Tire Rack, що захищає колеса від несприятливих впливів зовнішнього середовища.

Крім того, з чохлами буде максимально просто забезпечити естетичний вигляд гаража або багажного відділення автомобіля, де зберігатимуться колеса. Автомобільні шини в чохлах можна зберігати навіть у будинку, не турбуючись за зіпсований зовнішній вигляд інтер'єру.
Чохли Tire Rack призначені для упаковки автомобільної гуми, що має розміри R13- R- 16. Кожен окремий чохол може вмістити тільки одне колесо. Досить міцна ручка, якою обладнаний чохол, дає можливість зручного перенесення колеса до місця зберігання. Для виробництва чохлів використовується міцний матеріал, що забезпечує багаторічну експлуатацію виробу. Чохли легко піддаються чищенню й пранню, в тому числі і в автоматичній пральній машині з використанням звичайного прального порошку.

Характеристики чохлів, призначених для зберігання коліс Tire Rack:

  • чохли дозволяють зберігання покришок, діаметр яких не перевищує 295 мм ширини їх профілю;
  • максимальна вага покришок, що зберігаються в одному чохлі, становить близько 80 кг. Перевищення вказаної межі може призвести до механічного пошкодження виробу;
  • для виробництва чохлів Tire Rack використовується високоміцний поліестер і нейлон;
  • чохли мають чорний колір з сріблястими відтінками, а їх екран містить логотип компанії Tire Rack.

Чохли можуть стати бажаним подарунком для будь-якого автомобіліста. Компанія СамеТо надає можливість чохли Tire Rack купити за доступною ціною. Замовлення можна оформити, заповнивши он- лайн заявку на сторінці Інтернету. Строки розгляду замовлення максимально оперативні, можлива доставка товару за вказаною адресою.





Чохол для зберігання автомобільних шин Tire Rack (1 шт.)
Чохол для зберігання автомобільних шин Tire Rack (1 шт.)