Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Чоловіча термобілизна Zevs Зевс комплект

Код товару: 1000731
Опис

Розмір L XL XXL XXXL
Зріст 175 180 185 190

Ера підштаників і тільників давно канула в лету. Сучасні чоловіки віддають перевагу теплій білизні, що забезпечує абсолютний комфорт під час носіння і має стильний вигляд. 

Чоловіча термобілизна Zevs Зевс - якість і комфорт

Чоловіча термобілизна Zevs Зевс виготовлена з натуральної тканини. Особлива структура волокон акумулює тілом тепло і направляє його на обігрів тіла, але не перешкоджає проникненню вологи. Тому в такому одязі ви не потієте. М'який і дуже теплий трикотаж прекрасно розтягується, тому не сковує рухів. Виріб виконаний по спеціальному крою, ідеально повторює форму тіла, тому воно ніде не тисне. Шви абсолютно плоскі, тому ви їх не відчуєте, навіть якщо у вас дуже чутлива шкіра.
Костюм складається з двох окремих елементів:

  • джемпера,
  • термоштанів.

Край полотен і рукавів джемпера має еластичну тасьму, завдяки якій виріб виглядає більш стильно, а рукава і сам светр НЕ задираються.

Чоловіча термобілизна Zevs Зевс - тепло в будь-яку погоду

Термобілизна для чоловіків Зевс має дуже високі теплозахисні властивості. Воно підходить як для щоденного використання, так і для використання в екстремальних умовах. Носити комплект рекомендується людям, які багато часу проводять на відкритому повітрі:

  • рибалкам,
  • мисливцям,
  • людям, що займаються зимовими видами спорту,
  • туристам.

Де купити термобілизну
Купити термобілизну зараз можна практично в будь-якому магазині нижньої білизни. Однак дуже часто, якість його залишає бажати кращого: виріб розтягується і деформується після першого прання, викликає роздратування шкіри або погано гріє. Причина такого явища банальна - в магазинах часто продають підробку. Тому надійніше купувати термобілизну в інтернет магазині.





Чоловіча термобілизна Zevs Зевс комплект
Чоловіча термобілизна Zevs Зевс комплект