Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Чоловіче портмоне Bailini Genuine Leather

Код товару: 1001003

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Чоловічий гаманець портмоне Bailini Genuine Leather створений для справжніх чоловіків, міцних і впевнених у собі. Кожною своєю деталлю він підкреслює наявність у свого господаря оригінального смаку і справжнього чоловічого характеру.

Гаманець Bailini Genuine Leather – стиль в кожній деталі

Чоловіче портмоне Bailini Genuine Leather виготовлено зі штучної шкіри. З роками, шкіра набуває особливий вигляд за рахунок появи деякої потертості, що і надає виробу ексклюзивність і елегантність, тим більше в поєднанні з дизайном в старовинному ковбойському стилі.
Верхня сторона виробу прикрашена малюнком у вигляді ковбоя і логотипом компанії-виробника, сформованими за допомогою глибокого тиснення на шкірі, яке не тільки говорить про якість виробу, але і є оригінальною прикрасою.

Гаманець Bailini Genuine Leather – ідеал якості

Те що гаманець Bailini Genuine Leather виготовлений з відмінного міцного матеріалу, вже само собою говорить про високу якість виробу. Гаманець портмоне Bailini Genuine Leather надійно прошитий міцними нитками по внутрішній стороні, тому протирання швів виключаються. Таке портмоне буде служити довгі роки, а може й десятиліття.
Гаманець портмоне
Bailini Genuine Leather дуже зручний. Він має 7 маленьких відділень, одне для купюр, одне на блискавці для дрібних грошей і прозоре відділення, в якому можна зберігати права або фото коханої людини. Також в портмоне Bailini Genuine Leather можна зберігати:

  • пластикові картки,
  • грошові купюри,
  • документи,
  • візитки,
  • дрібні гроші.

Відділ для дрібних грошей відкривається за допомогою замка-блискавки. Компактні розміри дозволяють носити виріб в кишені брюк або куртки.

Розміри: 25 х 10 см. в розкладеному вигляді.
                12 х 10 см. в складеному вигляді.





Вита ( 2016-05-29 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Стильное и красивое, качество супер, компактный как муж и хотел!

Відповісти
Чоловіче портмоне Bailini Genuine Leather
Чоловіче портмоне Bailini Genuine Leather