Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Чоловічий органайзер у ванну "Men's Storage Box"

Код товару: 1007972
Опис

Хтось, що чоловікам не доводиться користуватися численними дрібницями для індивідуального догляду. Пройшли часи, коли бритва, помазок і мило були єдиними в арсеналі засобів гігієни. Сильна половина людства розширила асортимент використання, не поступаючись багатьом жінкам.

Чоловічий органайзер стане незамінним в організації простору у ванній кімнаті

Моментально вирішиться проблема з розміщенням баночок і тюбиків, а також розміщення бритви або тріммера. Організатор для ванної забезпечить не тільки економію вільного місця, запобігти захаращення приміщення, але і виключить необхідність в пошуку засобів гігієни, що впали за сантехніку.

Органайзер для чоловіків компактної конструкції з безліччю відділень. Зручні кишеньки з щільного матеріалу men's storage box дозволяють розділити предмети в міру застосування, полегшать доступ до часто використовуваних засобів, і більш того, цей предмет стане прикрасою будь-якого інтер'єру за рахунок оригінального зовнішнього вигляду. Органайзер для косметики в ванну виготовлений з високоміцного пластикового полімеру білого кольору.

Купити органайзер для ванної можна в подарунок родичу, коханому або колезі на свято або просто без приводу. У будь-якому випадку такий презент буде доречний, а головне - корисний. Все геніальне просто, органайзер чоловічий цьому підтвердження.

Органайзер чоловічий, характеристики:

  • Матеріали виготовлення:
    • Корпуса: пластик
    • Перегородки: термоеластопластова стрічка
  • Розміри в розкладеному стані: 20х20х20 см (детальніше див. фото)
  • Вага: 600 г
  • Упаковка: картонна коробка
  • Розміри упаковки: 21х21х13 см
  • Вага брутто: 700 г





Людмила ( 2020-09-18 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Оригінальний подарунок

Коментар:
Оригінальний органайзер. Брала чоловіку на подарунок і напхала іще всередину усілякого корисного. Користується, задоволений  :)
Відповісти
Адміністратор магазину СамеТо
2020-09-18
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Дякуємо за відгук, Людмила. Ваша думка дуже важлива для нас.

Відповісти
Чоловічий органайзер у ванну "Men's Storage Box"
Чоловічий органайзер у ванну "Men's Storage Box"