Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Сковорода з керамічним покриттям «Рум'яна скоринка»

Код товару: 1000346

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Сковорода - невід'ємна частина кухонного вжитку. На сьогоднішній день у всьому світі навряд чи знайдеться хоча б одна людина, яка жодного разу не використала сковороду для приготування їжі.

Тому ми готові запропонувати Вашій увазі стильну, практичну, виготовлену за сучасними технологіями новинку - сковороду «Рум'яна скоринка» з керамічним покриттям.

Ми щиро впевнені - наша сковорода обов'язково стане гідним елементом Вашої кухні і зробить приготування страв неймовірно швидким і якісним. Сковорода «Рум'яна скоринка» здатна полегшити готування будь-якому господарю або господині.

Матеріал кришки: жаростійке скло.
Матеріал сковороди: литий алюміній.
Покриття: антипригарне, керамічне.
Діаметр: 26 см.

Ви зацікавлені у придбанні сковороди «Рум'яна скоринка» з керамічним покриттям, тому що вона має ряд незаперечних переваг:

• Екологічність використання: керамічне покриття, на відміну, наприклад, від тефлону, при нагріванні не виділяє токсичних речовин. Ваша їжа буде смачною і корисною.
• Поверхня сковороди розігрівається однорідно по всій площі. Це забезпечить Вам смачну і красиву рум'яну скориночку.
• Сковорода «рум'яної скоринки» з керамічним покриттям швидко розігрівається до +450 С. Тепер не потрібно довго чекати, поки сковорода нагріється.
• Керамічне покриття робить сковороду дуже міцною. Придбавши сковороду нашої марки, Ви зможете довгий час насолоджуватися рум'яними стравами.
• Сковорода «Рум'яна скоринка» мало важить, її легко пересувати по нагрітій поверхні і з легкістю переносити в інше місце.
• Немає необхідності у великій кількості олії для приготування їжі. Сковорода «Рум'яна скоринка» з керамічним покриттям ідеальна для приготування дієтичних страв.
• Сковорода «Рум'яна скоринка» легко відмивається.

Якщо Ви досі не придбали сковороду «Рум'яна скоринка» з керамічним покриттям, то Вам просто необхідно це зробити. З нашої сковородою Вам більше не доведеться витрачати сили і дорогоцінний час на зіскаблювання зі сковороди пригорілих залишків і натирання її до блиску. Завдяки сковороді «Рум'яна скоринка» Ви зможете виділити більше часу собі і своїм близьким.
 





Сковорода з керамічним покриттям «Рум'яна скоринка»
Сковорода з керамічним покриттям «Рум'яна скоринка»