Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Декоративна медуза в акваріум

Код товару: 1001930

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Декоративна силіконова медуза - ідеальна прикраса для акваріума

Характеристики:

  • Матеріал: м'який силікон
  • Колір: помаранчевий, фіолетовий, блакитний, рожевий, зелений (наявність уточнюйте у менеджера)
  • Діаметр: 5 см
  • Висота купола: 3 см
  • Щупальця: 14 см

 

Хотіли б мати справжній морський акваріум, в якому б плавали яскраві екзотичні рибки і напівпрозорі невагомі медузи, що зачаровують своїми плавними рухами? На жаль, акваріум з морською водою - надзвичайно дороге і клопітке задоволення. Однак звичайний акваріум з прісною водою можна оформити ідентично морському, і насолоджуватися спогляданням підводного життя моря і океану у себе вдома. Для цього потрібно просто повторити ландшафт морського дна (використовувати морські раковини і штучні корали) і заселити в акваріум «морських» жителів - яскравих рибок і медуз. Безліч прісноводних акваріумних риб не поступається за красою і яскравістю забарвлення морським, так що з цим проблем не буде. А ось з медузами справа складніша. Прісноводних видів не буває. Але їх можна чудово замінити медузами штучними. На вигляд вони нічим не відрізняються від живих, і при цьому не вимагають абсолютно ніякого догляду.

Штучні медузи в акваріум

Штучні медузи для акваріума зроблені з прозорої гуми, з додаванням яскравих фарб з люмінесцентним ефектом, які надзвичайно красиво переливаються в променях актинічного освітлення. Всі матеріали екологічно безпечні - не містять шкідливих для здоров'я акваріумних мешканців речовин. За зовнішнім виглядом штучні медузи абсолютно ідентичні прототипам. За рахунок використання м'якого матеріалу, вони і рухаються у воді як справжні: краю шапки і щупальця легко, ледве помітно, колихаються під дією потоку води. Щоб ефект руху медузи був максимально реалістичним, краще поміщати їх у зони, де потік води від дії компресора сильніший.
Медузи кріпляться до задньої стінки акваріума за допомогою присоски, з якою вони з'єднуються тонкою прозорою волосінню.

 

 





Декоративна медуза в акваріум
Декоративна медуза в акваріум