Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Травянчик декоративний, зростаюча іграшка трава

Код товару: 1007841

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Іграшка під назвою Трав'янчик вже давно стала популярною, причому як серед малюків, так і серед дітей молодшого та середнього шкільного віку.

Такий флорік по праву є ексклюзивним набором для творчості і не залишиться без уваги у маленьких слідопитів. І це зовсім не дивно, адже тепер діти мають можливості від А до Я поспостерігати за процесом проростання трави в домашніх умовах. Це і захоплююче, і пізнавально одночасно.

Перед тим як трав'янчик купити, зверніть увагу на те, що перед нами повноцінна іграшка в веселому і яскравому дизайні. Дитина отримує милий горщик з головою улюбленої тваринки, яка потребує його турботи і догляду. Як тільки трава виросте, ваше чадо зможе самостійно придумати йому зачіску, наприклад, підстригти, заплести і т.д.

Якого ж догляду вимагає трав'янчик? Насправді все гранично просто. Після того, як іграшка трав'янчик буде вже у вас вдома, дитині необхідно виконати наступні дії. Спочатку голову звірятка необхідно мінімум на 8 годин помістити в воду, наприклад, на ніч. Потім горщик також необхідно наповнити водою. І все, іграшка з якої росте трава готова. Помістіть її далеко від прямих сонячних променів, доливайте воду в разі потреби і спостерігайте за проростанням травички. Як правило, перша зелень починає прокльовується вже через тиждень.

Ну а купити трав'янчик своїй дитині ви можете в нашому інтернет-магазині з доставкою по всій Україні. Ця недорога іграшка гарантовано принесе вашому чаду масу позитивних емоцій!

Характеристики трав'янчик:

  • Розмір упаковки: 9х5,5х5,5 см;
  • Вага: 50 г;

Комплектація Трав'янчик:

  • Травянчик: 1 шт;
  • Тип упаковки: пластикова;
  • Інструкція: англійською мовою;





Травянчик декоративний, зростаюча іграшка трава
Травянчик декоративний, зростаюча іграшка трава