Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Дерев'яні шахи / нарди 30х30 см.

Код товару: shn1
Опис

Запаморочлива кількість свят зобов'язує нас круглий рік вибирати і дарувати подарунки. Кожного разу ви ставите питання: що подарувати на цей раз, чим здивувати коханого чоловіка, іменинника, племінника, боса?

Навряд чи знайдеться більш підходящий і універсальний у всіх відносинах подарунок, ніж сувенірні нарди і шахи.

Вважається, що вибрати відповідний подарунок для жінки завжди легше, ніж для чоловіка. Адже щоб правильно обрати по - справжньому гідний презент представнику сильної половини людства, потрібно фантазувати, вигадувати, винаходити. Хочете догодити і залишити про себе приємне враження? Спробуйте піднести шахи та нарди в наборі. Такий подарунок можна презентувати кому завгодно. Рідні, близькі, друзі, знайомі гідно оцінять ваш смак і відмінний вибір і будуть дуже вдячні. Та й вам не доведеться думати, що подарувати начальнику на роботі в переддень Нового року або Дня народження. У нього все є? А ось настільна логічна гра покаже йому ваше уважне і шанобливе ставлення.

Дерев'яні шахи / нарди 30х30 см - це чудовий стильний подарунок для людини, яка вміє думати.

Він оригінальний, красивий і корисний. Багато хто використовує шахові дошки як дизайнерський елемент. Оптимальний розмір дошки дозволяє поставити її, наприклад, в кабінеті. Тому, хто увійде, цей яскравий сувенір відразу дасть зрозуміти, що господар кабінету - людина солідна, розумна, вміє логічно мислити, любить перемагати. Більшість керівників великих компаній чудово грають у шахи.

Щоб людині сподобався ваш подарунок, при виборі слід думати, як він, зрозуміти, чого б йому хотілося. Відмінним сюрпризом, актуальним і захоплюючим завжди були і залишаються настільні ігри. І якщо ви вирішите купити нарди, то не прогадаєте. Ця древня східна гра сподобається кожному, хто вміє розмірковувати, думати, хоче захоплююче провести час.

Здивуйте своїм подарунком, придбайте даний набір: дерев'яні шахи і нарди на одній дошці. Відмінна якість, компактність, можливість складати дошку і екологічний матеріал такого сувеніру припаде до душі всім.





Дерев'яні шахи / нарди 30х30 см.
Дерев'яні шахи / нарди 30х30 см.