Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Дитяча постільна білизна (покривало-мішок) ZippySack

Код товару: 1002699

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Ваша дитина розкривається уві сні? Це проблема багатьох батьків. Зазвичай маленькі діти сплять неспокійно: крутяться, вертяться. В результаті постіль зминається, а ковдра виявляється десь в ногах, на голові або зовсім під ліжком. А сама дитина скручується калачиком і мерзне, поки хтось із батьків не встане і не вкриє її.

З такою проблемою стикаються більше 50% батьків. Щоночі вони змушені по кілька разів вставати, щоб укрити малюка, який починає трястися або цокотіли зубами від холоду. Природно, після таких нічних підйомів про хороше самопочуття вранці не може бути й мови. Так що проблему потрібно вирішувати! А зробити це дуже просто. Досить купити дитячу постільну білизну ZippySack. Вона має особливе пошиття – у формі чохла, тому дитина не зможе скинути її з себе уві сні і буде спокійно спати в теплому ліжку з вечора до самого ранку і не мерзнути. Але головне, що спокійно спати будете Ви!

Секрет постільної білизни ZippySack в особливому пошитті

Дитяча постільну білизну ZippySack зроблено за принципом спального мішка. По всьому периметру покривала пришита пружна щільна резинка, за допомогою якої постіль одягається на матрац і надійно на ньому тримається. Для того щоб під неї лягти або з-під неї вилізти необхідно відкрити спеціальну застібку-блискавку. Тому як би дитина не крутилась і не вертілась, вона весь час буде залишатися укритою.

Купивши дитячу постільну білизну ZippySack, Ви вирішите ще одну проблему, яка стосується практично кожної сім'ї – проблему заправленого ліжка. Дітям дуже не до душі щоранку розправляти покривало. Але з таким покривалом дитина буде наводити порядок із задоволенням. Адже для цього потрібно буде просто застебнути блискавку. І все. Практично ніяких зусиль, а кімната відразу виглядає охайно і акуратно.

Дитяче покривало ZippySack – м'яко і затишно

Діти зазвичай надзвичайно вибагливі у виборі постільної білизни. Одна ковдра їм здається сильно важкою, інша колючою, третя жорсткою. І це не дивно. Адже дитяча шкіра дуже чутлива і реагує на найменше подразнення. Постільна білизна ZippySack зроблена з м'якого флісу. Вона безсумнівно сподобається малюкові:

  • приємна на дотик;
  • м'яка;
  • легка;
  • не мнеться.

До того ж воно дуже гарна. Має яскравий малюнок із зображенням милих мультяшних героїв.

Характеристики покривала на блискавці ZippySack:

  • Довжина (Min x Max): 150x180 см.;
  • Ширина (Min x Max): 80x115 см.;
  • Забарвлення: собачий патруль, кітті, помаранчеве щеня;
  • Матеріал: фліс;
  • Вага: 0.8 кг.

Комплектація постільної білизни для дітей:

  • Постільна білизна-мішок;
  • Поліетиленова упаковка.





Александра ( 2018-11-13 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Очень удобно , не нужно вставать постоянно и укрывать ребенка, спасибо очень довольна)
Відповісти
Сергій Володимирович ( 2023-08-29 )
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Чи поступово ми привчаємо дітей комфортного життя, щоб вони мали приємні відчуття, до такого https://optzakupka.com.ua/postilna_biluzna і до схожого? Все для дітей найкраще...
Відповісти
Дитяча постільна білизна (покривало-мішок) ZippySack
Дитяча постільна білизна (покривало-мішок) ZippySack