Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Диск Грація для талії - спортивний диск здоров'я, рожевий з еспандерами

Код товару: 1007741

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Диск здоров'я Грація - невеликий компактний домашній тренажер, який дозволить прокачати косі м'язи попереку, преса, рук і грудей, а також сприяє поліпшенню постави.

Диск здоров'я Грація оснащений еспандерами, що так само є перевагою, оскільки кількість вправ, що виконується на даному тренажері в рази, збільшується. Еспандери разом з диском здоров'я допоможуть прокачати м'язи рук, грудей і пресу. Для вашого тіла це відмінний бонус, адже чим більше м'язів задіяно в вправах, тим якісніше ви побачите і відчуєте результат вже після 5-7 тижнів щоденного використання диска здоров'я Грація.

Диск здоров'я Грація складається з двох частин - підставки і рухомої пластикової верхньої частині. Між ними розташовуються сталеві кульки, які надають легкості обертанню для зручного і безперешкодного виконання вправ. Рухома верхня частина виконана з якісного ударостійкого пластика, на ній розташувалися округлі, негострі, шипи, які виконують точковий вплив на стопи ніг, роблячи масаж ніг поки ви займаєтеся. Під час занять на диску здоров'я, крім міцних м'язів, ви прокачає в комплексі так само вестибулярний апарат і серцево-судинну систему. Займаючись на диску Грація, ви отримуєте комплексне оздоровлення і поліпшення форм вашого тіла, приділяючи занять не більше 5-10 хвилин в день.

Крім корисних якостей для організму, диск здоров'я Грація простий і легкий у зберіганні, не займає багато місця, його діаметр становить усього 28 сантиметрів. Його можна зберігати в тумбочці, під диваном або ліжком. Допустима максимальна вага користувача становить 90 кілограм. Диск здоров'я можна розташувати на будь-якій рівній поверхні. Довжина еспандерів - 1 метр, що зручно як для людей низького, так і високого зросту.

Диск здоров`я для фітнесу Грація, характеристики:

  • Максимальна вага користувача: 90 кг;
  • Матеріал корпусу: пластик;
  • Розміри (Д / Т): 25x2.5 см;
  • Вага: 0.55 кг;
  • Упаковка: картонна коробка

*Перед тим як почати використовувати диск здоров'я, людям із проблемами з вестибулярним апаратом або спиною необхідно проконсультуватися з лікарем.





Диск Грація для талії - спортивний диск здоров'я, рожевий з еспандерами
Диск Грація для талії - спортивний диск здоров'я, рожевий з еспандерами