Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Диск здоров'я Грація, Waist Twisting Disc

Код товару: 1000585

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Звичайний гімнастичний снаряд (диск) на вигляд – це дві з'єднані пластини круглої форми, всередині яких знаходиться підшипник, завдяки якому він обертається. Такий диск, швидше за все, є у багатьох: залізний і створює багато шуму.

На зміну старим варіантам придумали більш вдосконалений диск «Грація» для талії!

Він легкий, безшумний, а також є особливість спеціальний аккупунктурний масаж для ніг. Масаж допоможе втомленим ніжкам відпочити після важкого робочого дня. На стопах кожної людини є певні точки, які діють на наш організм з лікувальним ефектом, такий точковий масаж оздоровить і зміцнить тіло, заряджаючи бадьорістю й енергією. А сам диск здоров'я Грація призначений для зменшення сантиметрів на талії. За досить короткий час з його допомогою Ви здобудете  тонку талію і попрацюєте над косими м'язами живота, не докладаючи при цьому практично ніяких зусиль. Навантаження Ви обираєте для себе самі, чим більше і частіше амплітуда обертання, тим швидше зможете спалити калорії і досягти бажаного результату.

Диск для схуднення не тільки допоможе прибрати зайві жири на талії, але і посприяє збільшенню гнучкості хребта. Легкий у використанні, компактний, зручний при переїзді, практично не займає місця, як деякі багатофункціональні тренажери. Ви можете тренуватися на ньому в будь-якому місці і в будь-який час, витративши всього 15-20 хвилин на день. Основна вправа відбувається за рахунок обертань, скручувань, що благотворно впливає на роботу кишечника. Крім талії і м'язів живота можна задіяти сідниці і ноги, якщо трохи зігнути ноги в колінах при виконанні вправ. Займаючись щодня на диску здоров'я Грація – Ви не лише принесете користь своєму тілу, але і поліпшите емоційний стан, так як такі тренування піднімають настрій на цілий день! Диск здоров'я купити Ви зможете в нашому інтернет магазині, де кваліфіковані менеджери дадуть відповідь на всі Ваші запитання!

Технічні характеристики диска здоров'я:

  • Тип тренажера: універсальний;
  • Максимальна вага користувача: 90 кг.;
  • Матеріал диска: пластик;
  • Діаметр диска: 25 см.;
  • Колір диска: синій.





Ярослав ( 2019-05-08 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Абсолютно задоволений роботою магазина,замовлений товар прийшов в найкоротші сроки.Дякую

Відповісти
Viktor ( 2019-03-19 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ +1 ↑
Коментар:
Перезвонили быстро, приятно пообщались. Очень внимательный магазин. Товаром доволен. Цена дешевле чем у всех остальных. Рекомендую.
Відповісти
Елизавета ( 2018-11-13 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
классная штука для занятий фитнесом дома
Відповісти
Диск здоров'я Грація, Waist Twisting Disc
Диск здоров'я Грація, Waist Twisting Disc