Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Дитяча гойдалка для дому та саду Swing Set

Код товару: 1000584

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Улюблене і веселе заняття для дітей - це дитячі гойдалки. Особливо коли це не звичайна гйдалка, що стоїть у дворі, на якій катаються всі дітки, а гойдалка персональна - особисто для неї (його). Крім розваги, приємних відчуттів польоту і похитування, гойдалки виконують такі чимало важливі функції: 

  1. формують у дитини красиву поставу; 
  2. розвивають вестибулярний апарат; 
  3. зміцнюють м'язи спинки, ніжок і ручок. 

За допомогою гойдалки можна заспокоїти примхливого малюка, легенько похитуючи, тим самим його відволікаючи. Якщо Ви вирішили все-таки придбати таку радість дитині, зверніть увагу на підвісні дитячі гойдалки Swing Set. Вас приємно здивує ціна і якість. А тепер розглянемо деякі характеристики.

Серію Swing Set можна використовувати як дитячі садові гойдалки, так і гойдалки для дому.

Укомплектована дана качеля металевими гачками, завдяки яким можна з легкістю її встановити в будь-якому зручному для Вас місці. Пластикове сидіння зручно тим, що його просто очистити від забруднення, також форма сидіння виконана з комфортними бічними вигинами, а приємні на дотик гумові ручки захистять пальчики Вашого малюка від травм. Коли Ви не будете її використовувати, просто знімаєте з гачків, що цілком підійде, якщо у вас квартира, а не приватний будинок. Зберігати таку гойдалку можна в коморі, на антресолі, в ящику шафи, так як вона компактна і не займає багато місця. Її розмір 37 на 20 см. Яскраве забарвлення підійде для дитини будь-якої статі, будь то хлопчик чи дівчинка. Обмеження за віком: для дітей від трьох років і старше. Вага дитини не повинна перевищувати 40 кілограм. Отже, придбавши гойдалку, ми бачимо такий результат у майбутньому: красива, чітка постава, міцні м'язи і гарний настрій у дитини! А це означає, що батьки теж залишаться задоволені покупкою!





Дитяча гойдалка для дому та саду Swing Set
Дитяча гойдалка для дому та саду Swing Set