Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Браслет від нудоти в машині для дітей TravelBand

Код товару: 1002633

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Маленькі діти дуже схильні до захитування в транспорті. Причиною тому є ще не до кінця сформований вестибулярний апарат, який не може впоратися з різкою зміною положення тіла. Діти відчувають запаморочення, нудоту, слабкість, пересихання в горлі. Кожна поїздка викликає страждання. І не тільки у дітей, але і у батьків, які просто не знають чим допомогти своєму малюкові і полегшити його стан. Адже приймати спеціальні лікарські препарати в такому ніжному віці ще протипоказано. Вони можуть тільки погіршити становище.

Самим нешкідливим способом є використання спеціального дитячого браслета від захитування Travel Band. Він не приносить ніякої шкоди організму, оскільки позбавляє від необхідності прийняття хімічних препаратів всередину. Браслет Travel Band впливає на акупунктурні точки, що регулюють роботу внутрішніх органів.

Що являє собою браслет від захитування Travel Band

Дитячий браслет від захитування виконаний з м'якої еластичної тканини. Вона не викликає роздратування шкіри і не перетягує зап'ястя, не доставляючи дискомфорт. Дитина практично не відчуває присутності браслета на ручці.

Браслет підходить для багаторазового використання. Його можна прати в міру забруднення.

На внутрішній стороні виробу є спеціальна кнопка, яка взаємодіє з розташованими на зап'ясті біологічно активними точками, які регулюють стан нервової системи, органів травлення і циркуляцію крові.

Як слід одягати браслет Trаvеl Bаnd

Розміщувати браслет Travel Bаnd на руці необхідно так, щоб вбудований аплікатор стикався безпосередньо з акупунктурних точкою, що зветься перикарда Р6. Щоб правильно визначити її положення слід:

  • Покласти на зап'ястя вказівний, середній і безіменний пальці. Безіменний палець повинен розташовуватися безпосередньо на згині між зап'ястям і долонею.
  • Потрібна точка знаходиться якраз там, де розташований вказівний палець, посередині між сухожиллями.
  • Одягнути браслет таким чином, щоб аплікатор стикався з цією точкою.

Уже через три-чотири хвилини після цього, дитина відчує, що стан став поліпшуватися.

 

На даний момент в наявності браслети для дорослих.

Інструкція по застосуванню акупрессурних браслета Travel Band:

Акупрессурний браслет одягається таким чином, щоб аплікатор впливав безпосередньо на акупунктурную точку перикарда Р6 (Ней-Гуань).

Для цього необхідно зафіксувати браслет на зап'ясті наступним чином:

  • Розмістити три пальці (вказівний, середній, безіменний) так, щоб безіменний палець знаходився на згині зап'ястя.
  • Точка перикарда Р6 (Ней-Гуань) буде перебувати під вказівним пальцем між двома сухожиллями зап'ястя.
  • Аплікатор повинен впливати безпосередньо на цю акупунктурную точку перикарда Р6 (Ней-Гуань) на зап'ясті.
  • Браслет починає діяти через 3-4 хвилини після одягання. Найкращий ефект досягається при одночасному використанні акупрессурних браслетів на обох руках. Рекомендуємо надягати браслет до початку подорожі.
  • Браслети від нудоти Travel Band допоможуть полегшити самопочуття в період подорожей, запобігти нудоті й блювоті при закачуванні в транспорті, нудоті й блювоті післяопераційній, при токсикозі, а також нудоті, що з'являється після процедур хіміотерапії.

Уважно прочитайте рекомендації до застосування! Правильне розташування браслета Travel Band на руках допоможе максимізувати ефект!





Браслет від нудоти в машині для дітей TravelBand
Браслет від нудоти в машині для дітей TravelBand