Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Дитячий дорожній горщик Go Potty 2 в 1

Код товару: 1002872

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Багато сімей, в яких є маленькі діти, відмовляються від поїздок до родичів і від подорожей, боячись дискомфорту в дорозі. У дорозы дитину треба погодувати, забавляти грою, зводити в туалет. І якщо з першими двома завданнями впоратися нескладно, то з туалетом у багатьох виникають проблеми. Але не варто позбавляти себе відпочинку! Ви можете відправитися в будь-яку дорогу, маючи при собі дитячий дорожній туалет Go Potty 2 в 1!

Дорожній туалет Go Potty 2 в 1 зробить подорожі на машині з дітьми набагато простішими

Перед нами аксесуар, який легко замінить горщик для дітей старше 9 місяців, тобто для тих, хто вже навчився сидіти самостійно. Дорожній туалет Go Potty 2 в 1 дуже зручний і легкий у використанні, так як ніжки в ньому складні, а сидіння - комфортне. До речі, на сидіння легко кріпляться пакети. Можна використовувати як звичайні варіанти, так і спеціальні, що доповнені вбираючими подушечками. Після того як дитина сходить в туалет, пакет можна утилізувати точно так само, як і використаний підгузник. Але і це не всі зручності виробу Go Potty 2 в 1. Справа в тому, що його ще можна використовувати і в якості сидіння на унітаз для дитини. Це запобігатиме небажаному контакту дитини з поверхнею унітазу в різних громадських місцях і убезпечить її від попадання бактерій на шкіру.

Компактність і комфорт дорожнього туалету Go Potty 2 в 1 порадують вас найбільше

У складеному вигляді дитячий дорожній туалет Go Potty 2 в 1 має компактні розміри і невелику вагу, тому його нескладно перевозити в сумці, візку або рюкзаку навіть в громадському транспорті. На розкладання і установку виробу йдуть лічені секунди. Сидіння дорожнього горщика має анатомічну форму, тому дитині комфортно в будь-якій обстановці і в будь-якому місці.

Ну а купити дитячий дорожній горщик Go Potty 2 в 1 під силу кожній родині. Він відрізняється не тільки відмінною якістю, а й доступною ціною. Крім того, виріб прослужить дитині кілька років, так як він здатний витримувати вагу до 30 кг.

 

Характеристики дитячого дорожнього туалету Go Potty 2 в 1:

  • Тип: дорожній горщик;
  • Матеріал корпусу: пластик;
  • Максимальне допустиме навантаження: 30 кг .;
  • Розміри (Д / Ш): 22.5x21.5 см .;
  • Колір корпусу: білий.

Комплектація товару:

  • Дитячий дорожній туалет Go Potty;
  • Інструкція з експлуатації;
  • Картонна упаковка.

* Пакети в комплект не входять.

 





Дитячий дорожній горщик Go Potty 2 в 1
Дитячий дорожній горщик Go Potty 2 в 1