Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Дитячий графічний планшет зі стилусом, з кнопкою для стирання 8.5" LCD

Код товару: 1007839

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Графічний LCD планшет для малювання - це зручний сучасний електронний аналог паперу і олівця.

Девайс призначений для комфортного і простого малювання в графічній техніці. Він дозволяє вільно малювати, писати, коригувати зображення, витирати написане неодноразово. Виготовлений з міцного, нетоксичного пластику. Має яскравий LCDдісплей 8,5 дюймів.

LCD планшет для малювання - це унікальний, не дивлячись на свою простоту, гаджет, який можна по-різному використовувати в побуті: в якості пам'яток-стікерів на холодильник, чернетки для навчання, дитячої дошки для малювання, блокнота для розрахунків в майстерні, сімейної дошки для оголошень і багато іншого.

Завдяки поєднанню в собі високого функціоналу і невисокої вартості, виріб може займати лідируючі позиції серед новинок в сегменті електротехніки.

Комфорт малювання забезпечують зручні кнопки-маніпулятори. Частину малюнка можна стерти за допомогою другої кнопки і гумки на зворотному боці стилуса. Зберегти малюнок від випадкового стирання можна, переключивши вмикач на зворотному боці планшета.

Для зручного розміщення на металевих поверхнях комплектація планшета доповнена магнітом з клейкою стороною. Це дозволяє зробити пристрій більш універсальним у використанні.

Характеристики LCD планшет для малювання 8.5 ": корпус гаджета виконаний з пластика, розмір екрану 8,5 дюймів. Є функція стирання і збереження від випадкового стирання, є ластик на зворотному кінці стилуса. Елементи живлення: 1 батарейка типу CR2016.

Комплектація LCD планшет для малювання 8.5 ": планшет, стилус, магнітик з клейкою стороною. Транспортування в оригінальній коробці.

Характеристики LCD планшет для малювання 8.5":

  • Елементи живлення: 1 батарейка типу CR2016;
  • Розмір екрану: 8.5 дюйма;
  • Ластик на зворотному кінці стилуса;
  • Функція стирання.


Комплектація LCD планшет для малювання 8.5":

  • планшет,
  • стилус,
  • Магнітик з клейкою стороною,
  • Упаковка: в оригінальній коробці;





Дитячий графічний планшет зі стилусом, з кнопкою для стирання 8.5" LCD
Дитячий графічний планшет зі стилусом, з кнопкою для стирання 8.5" LCD