Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Ортопедичні домашні капці масажні Dolphin Factory з шипами, розмір 36-38 / 40-41

Код товару: 1007603

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

 Домашні масажні тапочки Dolphin Factory з шипами відмінно знімають втому в ногах

У кожному будинку можна побачити при вході домашні капці. Це взуття використовується в квартирі і приватному будинку для того, щоб було зручніше пересуватися в приміщенні і не мерзли ноги. І сьогодні ми хочемо запропонувати вашій увазі кімнатні капці Шиацу. У чому ж їх особливість? Давайте розглянемо більш детально.

Отже, перед нами капці домашні, верхня частина яких представляє собою текстиль, а підошва - ЕВА. Внутрішня сторона взуття має специфічне покриття, тут розташовані опуклості різної довжини і форми. Щоб людині було зрозуміліше, в чому ефект капців, їх підошва розділена на кілька ділянок. І кожна з них підписана, на яку точку впливає та чи інша зона. Всі ми знаємо, і це вже підтверджено наукою, що на стопі людини розташовані спеціальні точки, що відповідають за кожен орган або систему нашого організму. Якщо впливати правильно на такі точки, це сприятливо позначається на самопочутті людини і її здоров'ї.

Перш ніж купити домашні капці, зверніть увагу, що на їх підошві також є три магніти. Вони мають невеликий розмір, і позитивно впливають на організм при регулярній взаємодії на ступні. Саме завдяки такому особливому дизайну капці для дому Шиацу були визнані ортопедами як корисне взуття для квартири. По-перше, вони ефективно впливають на всі акупунктурні точки, розташовані на стопах. По-друге, такі масажні капці знімають втому і напругу в кінці всього дня, допомагають позбутися від набряків нижніх кінцівок. По-третє, дане взуття є відмінним варіантом профілактики при відкладенні солей, перешкоджає утворенню шпор на п'ятах, мозолів і натоптишів.

Ці домашні капці купити корисно тим, хто бореться з плоскостопістю і больовими відчуттями.

 Всі ми знаємо, що подібний дефект з віком дає про себе знати. При тривалому перебуванні на ногах, люди, які страждають плоскостопістю, мучаться від ниючого болю в стопах. Так ось ці капці масажні полегшать подібний стан моментально. Варто лише дотримуватися однієї вимоги. Щоб японські масажні тапочки порадували ефективністю, потрібно регулярно і щодня носити їх мінімум по 45 хвилин в день.

Взуття не вимагає особливого догляду, так як виконане з якісних і невибагливих матеріалів. У разі виникнення забруднень капці можна мити за допомогою мила і теплої води або ж просто потрібно протерти їх вологою серветкою. На ногах тапки шиацу практично не відчутні, так як вага однієї пари становить трохи більше 200 грам. Таке взуття практично не має протипоказання і рекомендоване для людей будь-якого віку.  

Ну а купити кімнатні капці ви можете в нашому інтернет-магазині вже сьогодні. Коштує це взуття зовсім недорого, і воно обов'язково припаде до смаку кожному. Так що оформляйте замовлення на нашому сайті, обирайте зручний для вас варіант доставки, і ми відправимо вашу покупку в будь-який куточок країни.

Домашні масажні капці розмір 36-38 (червоно-білі) характеристики:

  • Матеріал: ЕВА, бавовна, магніти;
  • Розмір: 36-38;
  • Довжина по підошві 25 см;
  • Довжина по устілці 23,5 см;
  • Вага пари - 230 г.

Домашні масажні тапочки чорно-білі, характеристики:

  • Матеріал: ЕВА, бавовна, магніти;
  • Розмір: 40-41;
  • Довжина по підошві 27 см;
  • Довжина по устілці 26 см;
  • Вага пари - 235 г.

Ортопедичні кімнатні капці поставляються в прозорому пакеті.





Ортопедичні домашні капці масажні Dolphin Factory з шипами, розмір 36-38 / 40-41
Ортопедичні домашні капці масажні Dolphin Factory з шипами, розмір 36-38 / 40-41