Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Дорожній органайзер Home Travel Essential

Код товару: 1001697

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Представляємо дорожній органайзер - цей практичний винахід допоможе вам почувати себе комфортно в поїздках і подорожах. Дорожній органайзер для косметики і іншого туалетного приладдя Home Travel Essential має кілька містких відділень і безліч кишеньок. Сюди помістяться всі туалетні приналежності, аксесуари, косметика, мочалки і рушники, засоби для депіляції, для укладання волосся і багато іншого.

Спеціальний гачок дозволяє повісити органайзер у відкритому вигляді, що полегшить доступ до вмісту.

Навісний органайзер Home Travel Essential для душа можна зафіксувати на будь-якому гачку або штанзі. Вміст поличок з вашої ванної перенесеться в будь-яку душову кабінку в одну мить. Купатися в відповідних умовах - це розкіш для багатьох ділових людей, у яких викладати з сумочки всі флакони і розставляти їх по шафках всього на пару днів просто немає часу.





Дорожній органайзер Home Travel Essential
Дорожній органайзер Home Travel Essential