Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Пончо дощовик з капюшоном Woodland PZ-TY-6309_1 - дощовий плащ (камуфляж флора)

Код товару: 1007754

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Потрапити під дощ захоче не кожена людина, особливо далеко від дому, коли навколо ніде сховатися.

Для таких випадків передбачений плащ дощовик PZ-TY-6809_1, який підходить всім, хто любить активний відпочинок, займається риболовлею, випасом худоби або просто подорожує пішки і на велосипеді.

Дана модель являє собою плащ-палатку, яка може застосовуватися в якості тимчасового притулку від зливи або підкладки на землю, якщо необхідно перепочити і поїсти в дорозі. Довгі і просторі рукава зроблені так, щоб не сковувати свободу рухів власника, а великий капюшон набагато більше, ніж у будь-якої куртки - користувач отримує козирок, що закриває обличчя і очі.

Це дає максимально вільний огляд, не зіпсований краплями дощу. Якщо ви маєте намір купити дощовик, скористайтеся рекомендацією - придбайте даний товар не тільки для себе, але і для членів своєї родини, якщо збираєтеся подорожувати разом. Розмір дозволяє використовувати даний виріб практично будь-якій людині незалежно від росту, а нейлон і якісна проклейка швів забезпечать максимальний захист від вологи під час відпочинку і подорожі. Догляд за плащем не вимагає особливих зусиль - досить висушити його далеко від обігрівачів та прямих сонячних променів.

Кожен подібний плащ від дощу укомплектований чохлом, куди можна завжди покласти виріб для зберігання в той час, коли він не буде використовуватися. Камуфляжний колір відмінно підійде тим, хто любить військово-тактичні ігри, а також риболовлю далеко від дому і будь-якого транспорту. Застібка-блискавка виконана так, щоб через неї не потрапляла вода. Тканина є максимально міцною, тому ви часом не порвете свій плащ, зачепившись за гілку в лісі або об велосипед при необхідності їхати під дощем. Подорожуйте і відпочивайте комфортно з даною моделлю плаща.

Чоловічий дощовик Woodland, характеристики:

  • Наявність капюшона: так;
  • Колір: камуфляж;
  • Тип тканини: Нейлон
  • Країна-виробник: Китай

Дощовий плащ, комплектація:

  • Плащ від дощу з капюшоном;
  • Чохол на блискавці.





Пончо дощовик з капюшоном Woodland PZ-TY-6309_1 - дощовий плащ (камуфляж флора)
Пончо дощовик з капюшоном Woodland PZ-TY-6309_1 - дощовий плащ (камуфляж флора)