Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Дощовик пончо з капюшоном Woodland PZ-TY-6309_1 - оливковий плащ від дощу

Код товару: 1007755

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Всі любителі активного відпочинку, а також ті, хто проводить господарські роботи в полі, обов'язково беруть із собою дощовик, здатний захистити від опадів, якщо немає можливості сховатися в приміщенні або транспорті. Інший плюс даного виробу полягає в можливості використання в якості міні-намети на час зупинки. Додатково плащ можна застосовувати в якості підкладки на землю - поверхня досить легко очищається за допомогою звичайної води без миючих засобів. Подібний виріб буде максимально корисним всім, хто хоче вибратися далеко за межі населеного пункту як мінімум на кілька годин.

Особливо затребуваний плащ дощовик у тих, хто займається випасом худоби за межами населеного пункту.

Він відповідає всім вимогам в плані комфорту і захисту від вологи, не пропускаючи її через тканину всередину. Також виріб добре себе показав серед рибалок, які проводять багато годин біля водойм, де немає поблизу навіть дерев, щоб сховатися від звичайного дощу. Такий плащ універсальний, тому використовуватися може чоловіками, жінками і дітьми. Завдяки зручності тканини, плащі такого типу зручно зберігати в згорнутому вигляді, а при надяганні капюшона під час дощу в обличчя не будуть летіти калі води - все це завдяки козирка.

Купити дощовик можна для того, щоб вирушати в походи цілою компанією. Щільність і міцність матеріалу забезпечить відсутність випадкових розривів, якщо ви навіть різко зачепитеся гілкою. Невелика вага, наявність чохла і легкість роблять подібний плащ незамінним аксесуаром. Модель PZ-TY-6309_1 рекомендується всім, хто часто подорожує пішки або на транспорті без верху, включаючи велосипеди. Виробник гарантує високу якість плащів, їх довговічність при правильному догляді і використанні.

Плащ дощовик Woodland, характеристики:

  • Наявність капюшона: так;
  • Розмір 107 * 145 см;
  • Колір: оливковий;
  • Тип тканини: Нейлон
  • Країна-виробник: Китай

Дощовик пончо, комплектація:

  • Плащ від дощу з капюшоном;
  • Чохол на блискавці.





Дощовик пончо з капюшоном Woodland PZ-TY-6309_1 - оливковий плащ від дощу
Дощовик пончо з капюшоном Woodland PZ-TY-6309_1 - оливковий плащ від дощу