Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Дозатор для рідкого мила і миючих засобів пластиковий Soap Bottle

Код товару: 1002618

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Особиста гігієна займає важливе місце в житті кожної людини. І її дотримання - обов'язковий процес, який допомагає нам захистити себе від інфекцій і бактерій, що призводять до поганого самопочуття і хвороб. Для того щоб цей процес став більш комфортним пропонуємо Вам корисний аксесуар - дозатор для рідкого мила і миючих засобів пластиковий Soap Bottle.

Використання дозатора для мила Soap Bottle робить дезінфекцію рук і використання рідких миючих засобів легким і зручним

Тепер Ви зможете заповнити будь-яку ємність рідким милом, засобом для миття посуду, гелем для душу, зафіксувати дозатор Soap Bottle, і наносити миючий засіб піднесенням руки до носика і легким натисканням. Використовувати даний аксесуар можна і у ванній кімнаті, і на кухні.

У чому ж переваги даного дозатора?

По-перше, Soap Bottle дозволяє більш економно витрачати будь миючий засіб, тому що під час одного натискання Ви отримуєте чітко відміряну його кількість. По-друге, тепер не потрібно чіпати брудними руками мильницю, досить лише натиснути на дозатор тильною стороною руки. По-третє, сам аксесуар виготовлений із пластику, він легко заповнюється будь-яким засобом і відмінно миється після його використання. Застосовувати його можна не тільки для рідкого мила або засобів для миття посуду, але і для різних зволожуючих лосьйонів, кремів.

Дозатор гарантовано прослужить Вам протягом довгого часу, тому що він оснащений надійним механізмом, що працює безперебійно і, до речі, абсолютно безшумно. Крім того, даний аксесуар підходить не тільки для домашнього застосування, але і для використання в громадських місцях - лікарнях, ресторанах, готелях, навчальних закладах і т.д. А його ціна доступна абсолютно кожному. Купуйте цей зручний прилад, і Ви самостійно переконайтеся в його універсальності і комфортному застосуванні!

 

Характеристики дозатора Soap Bottle:

  • Матеріал: ABS пластик/силікон;
  • Розміри: 8.5x19x8.5 см;
  • Вага: 198 г.

 





Вова ( 2018-08-06 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Удобный аксессуар для ванной комнаты, красивый дизайн, хорошо вписался.
Відповісти
fАнжела ( 2018-04-27 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
прикольная вещица. Брала на подарок

Відповісти
Дозатор для рідкого мила і миючих засобів пластиковий Soap Bottle
Дозатор для рідкого мила і миючих засобів пластиковий Soap Bottle