Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Душ топтун (ножний) - літній переносний душ

Код товару: 1001546

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Матеріал: пластик, гума
  • Об"єм бака для води: 10.0 (л)
  • Колір: синій

 

Пропонуємо Вашій увазі універсальний літній душ-топтун, який стане справжньою знахідкою для тих, у кого є дача, і для тих, хто обожнює туризм під відкритим небом, походи і відпочинок дикунами.

Душ-топтун ZENET є конструкцією, що складається з насоса, килимка з гуми, трубочок і насадки для душа. Він має компактні розміри і в той же час складе гідну конкуренцію будь-якому дорогому літньому душу.

Даний душ-топтун можна використовувати не тільки за прямим призначенням. Його дозволяється застосовувати і при поливі грядок, клумб, під час миття автомобіля або вологого прибирання приміщення. Крім такої різноманітної функціональності, невеликих розмірів і легкості в застосуванні, душ-топтун ZENEТ відрізняється ще й доступною ціною. Завдяки цьому дозволити його собі може будь-який турист або дачник.

Принцип роботи конструкції душа-топтуна заснований на дії пневматичного наносу у вигляді «жабки».

Закачування води відбувається під час натискання ногами на спеціальний гумовий килимок. Душова насадка виступає тут ще й в якості змішувача, тобто в ній поєднується тепла і холодна вода, температуру якої можна регулювати також за допомогою натискання ніг. Вам потрібно лише залити нагріту воду в одну ємність, холодну - в другу, а потім опустити в них шланги. У процесі купання, для того щоб вода бігла з насадки, Вам достатньо просто топтатися по килимку. Чим інтенсивніше будуть Ваші кроки, тим сильніше буде і натиск води. Як бачите, процес цей зручний, практичний, та ще й безпечний. Для того щоб покупатися, Вам не потрібно буде користуватися електрикою, бойлером і т.д.

Придбайте душ-топтун ZENET, і Ви будете завжди відчувати себе впевнено в будь-яких умовах. Адже тепер купатися Ви зможете і на дачі, і в лісі після риболовлі, і під час відпочинку з наметами.

 





Душ топтун (ножний) - літній переносний душ
Душ топтун (ножний) - літній переносний душ