Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Дверна сигналізація Door Stop Alarm Дор Стоп Аларм

Код товару: 1000734

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

У житті виникають моменти, коли нам необхідно захистити своє тимчасове або постійне житло від непрошених гостей. Допомогти в цьому зможе дверна сигналізація. Причому, зовсім необов'язково встановлювати дорогу складну систему захисту. Практика показує, що звичайних шахраїв може відлякати просто гучний звук, адже він привертає увагу оточуючих. Ну а професіоналам і супер дорогі системи безпеки по зубах. Тим більше, коли величезні гроші витратиш на систему оповіщення, а потім ще й понесеш втрати у вигляді вкраденого майна, образливо удвічі.

Принцип дії Door Stop Alarm

Прилад дуже простий і зручний у використанні. Його необхідно просто підставити під дверне полотно або вікно і якщо вони почнуть відкриватися, то пристрій сповістить про це за допомогою пронизливого звуку, потужністю 12 Дб. Такий сигнал призведе непрошених гостей в сум'яття і вони змушені будуть ретируватися. Звук обов'язково приверне увагу сусідів.
Конструкція Door Stop Alarm дуже проста. На невеликому корпусі з міцного пластику знаходиться металева клавіша, при натисканні на яку спрацьовує звуковий сигнал. На задній панелі корпусу є перемикач «ON / OFF», а на верхній - регулятор чутливості.

Де можна використовувати Door Stop Alarm

Дор Стоп Аларм підходить для використання:

  • в квартирах,
  • приватних будинках,
  • на дачі,
  • в готельних номерах.

Може він стати в нагоді і в приватному господарстві. Багато власників приватного подвір'я постійно зіштовхують з однією і тією ж проблемою - тварини заходять в ті приміщення, де вони перебувати не повинні. Особливо дратує, коли вони заходять прямо в будинок. За допомогою представленої моделі сигналізації, позбутися від цієї проблеми можна дуже просто. Видаваний нею гучний неприємний звук налякає тварину і вона більше не захоче заходити в це приміщення.





Дверна сигналізація Door Stop Alarm Дор Стоп Аларм
Дверна сигналізація Door Stop Alarm Дор Стоп Аларм