Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Електро насос з акумулятором Quick-Fill Pump Intex (66622)

Код товару: 1000501

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Intex Quick-Fill Pump - це відмінний, універсальний акумуляторний насос для побутового застосування.

Його відмінними рисами є надійність і компактність.
Електричний насос Intex Quick-Fill Pump призначений для накачування повітрям під тиском самих різних надувних виробів, що застосовуються в побуті. У цей список входять:

  • Надувні матраци,
  • Човни,
  • Басейни,
  • Переносні дитячі ігрові центри.

Звичайно, цю роботу можна виконати і за допомогою звичайного ручного насоса. Накачати матрац не являється серйозною проблемою. Однак, як бути якщо Вам доводиться робити це кожен день, а то й не один раз на день? Якщо такий матрац не один? Саме насос з акумулятором Intex Quick- Fill Pump стане вирішенням цієї проблеми. Він допоможе Вам заощадити і сили, і час.

Технічні характеристики і комплектація акумулуторного насосу Інтекс.

Насос Intex Quick-Fill Pump оснащений вбудованим акумулятором, який підзаряжається як від автомобільного акумулятора 12В через прикурювач, так і від звичайної мережі 220В (але працювати може тільки від прикурювача або акумулятора). Всі необхідні перехідники йдуть в комплекті з насосом. Продуктивність насоса становить 600 л / хв . Intex Quick- Fill Pump обладнаний двома режимами роботи: накачування і скачування. Для накачування надувних виробів різного типу в комплекті з насосом йде набір перехідників (3 штуки).
Необхідно відзначити, що переносний насос Intex Quick- Fill Pump є дуже компактним і легким - всього 1кг. Він чудово підходить для того, щоб взяти його на пікнік, в ліс, на дачу. У порівнянні з попередніми моделями, наприклад, Intex 66618, виробники змогли домогтися більш ергономічного дизайну, насосом стало більш зручно користуватися. Вдалим рішення стала зручна ручка. Також варто відзначити, що електричний насос Intex 66622 має дуже гарну для своїх габаритів продуктивність і потужність.

Фірма «СамеТо» завжди рада запропонувати Вам якісні електричні насоси, наприклад, Intex Quick-Fill Pump, а також широкий асортимент іншої продукції.





Електро насос з акумулятором Quick-Fill Pump Intex (66622)
Електро насос з акумулятором Quick-Fill Pump Intex (66622)