Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Тонометр електронний автоматичний Happy sheep U80E

Код товару: 1002587

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Електоронний автоматичний тонометр Happy sheep U80E - ідеальний варіант для кожного

Вимірювання таких життєвих показників організму, як артеріальний тиск і пульс, дуже важливо. Щоб стежити за своїм здоров'ям і хорошим самопочуттям, їх необхідно контролювати щодня, особливо якщо мова йде про людей старшого віку. Сьогоднішній ринок медичної техніки пропонує багато корисних приладів - тонометрів. Але до їх вибору варто підійти ретельно. Так, тонометри бувають механічні, напівавтоматичні і автоматичні. Далеко не кожна людина, яка далека від медичної сфери, зможе виміряти собі тиск в домашніх умовах першими двома видами. Їм підходять виключно електронні автоматичні варіанти, з доступним меню, мінімумом кнопок і екраном з хорошою видимістю. Саме такий прилад ми і хочемо запропонувати Вашій увазі - тонометр електронний автоматичний Happy sheep U80E. У чому ж його особливості? Давайте розглянемо такий варіант більш детально.

Особливості електронного автоматичного тонометра Happy sheep U80E

По-перше, перед нами тонометр з класичною манжетою, що надівається на плече руки. Розмір манжети становить 22-32 см, тобто прилад є універсальним, так як підходить на руку будь-якої повноти. По-друге, прилад здатний виміряти не тільки артеріальний тиск, але і пульс, визначити аритмію. По-третє, тонометр оснащений відмінною функціональністю. Так, тут є функція пам'яті, тобто можливість подивитися до 90 останніх вимірювань з урахуванням часу і дати, коли вони були зроблені. Крім того, можна розділити можливість запам'ятовування даних для двох різних людей, якщо тонометром користується кілька членів сім'ї. Якщо Ви не розбираєтеся в нормах рівня артеріального тиску - не біда. На приладі є індикатор, який визначає діапазон. Якщо тиск в нормі - він зелений, підвищений - жовтий, дуже високий - червоний. Працює тонометр від батарейок, а значить, його зручно брати з собою під час поїздок.

Купити електронний автоматичний тонометр Happy sheep U80E недорого можна в нашому інтернет-магазині. Подбайте про здоров'я своїх близьких, адже даний вимірювальний прилад обов'язково повинен бути в кожному домі!

Характеристики тонометра Happy sheep U80E:

  • Призначення: Тонометр для вимірювання кров'яного тиску;
  • Система індикації: Цифрова індикація;
  • Метод вимірювання: Осцилометричний;
  • Створення тиску: Автоматичний (насос);
  • Випуск повітря: Автоматичний;
  • Автоматичне відключення: Через 3 хв;
  • Робочі умови: від +5 ° C до +40 ° C, при вологості повітря 15-85%;
  • Умови зберігання: Від -20 ° C до +55 ° C, при вологості повітря 10-85%.





Яна ( 2018-11-23 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Отличный отпариватель, очень удобно им пользоваться, благодарю вас, хороших вам продаж)))
Відповісти
Тонометр електронний автоматичний Happy sheep U80E
Тонометр електронний автоматичний Happy sheep U80E