Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Електронний фітнес трекер активності - крокомір Pedometr Masai

Код товару: 1002172

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Крокомір Pedometr Masai – корисний геджет для спортсменів та не тільки!

Сьогодні багато людей стежать за своїм здоров'ям, і дуже приємним є той факт, що займатися спортом - це модно. А для того щоб ці заняття були більш комфортними існує спеціальний одяг, взуття та аксесуари. Одним з таких корисних аксесуарів є крокомір Pedometr Masai. Він здатний визначити рівень активності будь-якої людини, не дивлячись на те займається вона спортом чи ні. Крокомір просто рахує, скільки кроків Ви робите. Безумовно, ці дані дуже важливі для любителів бігу, але і звичайній людині буде цікаво, скільки ж кроків вона робить за день. На крокомірі можна виставити свої дані - вагу, довжину кроку - і після тренування або певної бігової дистанції він видасть кількість кроків, пройдених Вами, і кількість спалених калорій за цей час.

Якщо Ви хочете скинути зайву вагу, то крокомір Pedometr Masai стане вірним супутником на даному шляху. Ви зможете обійтися без послуг персонального тренера, тим самим заощадивши сімейний бюджет. Ходьба і пробіжки з крокоміром допоможуть Вам знайти фігуру мрії!

Крокомір Pedometr Masai Ви можете придбати за ціною, доступною абсолютно кожному, до того ж корисним цей прилад буде як для початківця спортсмена, так і для професіонала. А купити його Ви можете в нашому інтернет-магазині. Здійснюйте замовлення і тренуйте своє тіло на витривалість ходьбою і бігом!

 

Характеристики:

  • діапазон рахунку кроків: від 0 до 99999
  • установка довжини кроку: від 30 до 200 см
  • установка маси тіла: від 20 до 150 кг
  • матеріал корпусу: пластик
  • Вага приладу: 18.1g





Електронний фітнес трекер активності - крокомір Pedometr Masai
Електронний фітнес трекер активності - крокомір Pedometr Masai