Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Електронні кухонні ваги до 5 кг

Код товару: 1000645

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Якщо Ви бережно ставитеся до свого здоров'я, харчуєтеся правильно, дотримуючись різних дієт, то тоді Ви не з чуток знаєте, як важлива точність в цій справі. І тут Вам ніяк не обійтися без кухонних ваг, які допоможуть Вам дізнатися точну вагу інгредієнтів, які входять у Вашу дієту. 

Хочемо запропонувати Вам дуже зручну модель - Електронні кухонні ваги до 5 кг, які стануть незамінним помічником на всі випадки життя. 

Вони стануть в нагоді Вам не тільки для дієт, цей кухонний інвентар дуже потрібен ще й для молодих матусь, які тільки починають вводити прикорм для своїх коханих діток. Адже тут теж дуже важливо скільки грам необхідного продукту потрібно приготувати крихітці, поступово збільшуючи його кількість, з цими вагами тепер це не буде проблемою і будь-яка матуся з легкістю впорається з цим завданням, не маючи зайвого клопоту. 

А як же ті господині, які люблять експериментувати на кухні, їх кулінарна книга давно вже стала настільною, скільки рецептів випічки і різної смакоти можна приготувати по ній. Але на око не завжди точно визначиш кількість необхідного компонента і тут на допомогу знову прийде цей незамінний помічник у вигляді кухонних електронних ваг, які чітко відміряють потрібну кількість всіх інгредієнтів, адже точність в цій справі має значення. Від цього залежить якість і смак приготованого блюда, а хліб і різна випічка з тіста і зовсім можуть не вийти, якщо не дотримуватися потрібних пропорцій. 

Як часто ми задаємося питанням, як зважити на кухонних вагах сипучі продукти: цукор, борошно, крупи? Для цього потрібно зважувати окремо тару. А потім всипати в неї продукт, це все займає зайвий час. 
А з цими вагами електронними тепер все набагато простіше, так як спеціально для цього є спеціальна кнопка TARA, завдяки якій Ви зможете зважити будь-який сипучий продукт. Ви просто ставите на кухонні ваги будь-яку порожню ємність і при натисканні на кнопку TARA, ваги переходять в спеціальний режим, обнуливши своє значення, тобто Ви отримуєте тільки чисту вагу продукту. 

Електронні ваги мають стильний дизайн, в якому використовується скляна поверхня, зверху кріпиться круглий скляний диск діаметром 150 мм і товщиною 5 мл, який витримає будь-які навантаження, завдяки міцному сплаву товстого розжареного скла. 
Ці ваги виглядають дуже строго і естетично, завдяки такому дизайну, вони впишуться в будь-який інтер'єр. 
Також можна рекомендувати такі електронні ваги пенсіонерам, які забувають випити ліки, і людям з порушеннями пам'яті, так як вони можуть зважити ліки з точністю до 1 мг, і перевірити себе, тепер прийом ліків не буде проблемою. 
Ціна даних електронних ваг теж доступна, вони зможуть стати відмінним подарунком для Ваших друзів і знайомих. 

Переваги електронних кухонних ваг: 

  • гарний стильний дизайн - скло з сріблом; 
  • можливість зважування до 5 кг; 
  • точність-1 гр; 
  • можливість зважування в ємності; 
  • авто-вимикання; 
  • зручний LSD дисплей; 
  • зміна режимів зважування (грами, унції і т.д.) 
  • розмір: 195 х 150 х 45 мм 
  • матеріал пластик, скло. 
  • колір: жовтий. 

Ви можете купити кухонні ваги в інтернет-магазині Саме То, консультант зв'яжеться з Вами і допоможе оформити замовлення. 

Комплектація: 

  1. ваги 
  2. батарейки 
  3. картонна упаковка 
  4. інструкція





Електронні кухонні ваги до 5 кг
Електронні кухонні ваги до 5 кг