Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Електрощітка для прибирання пилу Roto Duster Антипил

Код товару: 1000809

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Погіршення екології не могло не відібитися на здоров'ї самої людини. З кожним роком у світі просто божевільними темпами зростає кількість людей, які страждають алергією.
У більшості випадків джерелом алергену є домашній пил. І якщо люди, що мають алергію на квітковий пилок або які-небудь плоди, можуть просто виключити контакт з алергеном, то в разі алергії на пил, необхідно дуже строго стежити за порядком у будинку і не допускати її появи. При цьому не слід використовувати миючих засобів, оскільки вони містять хімічні речовини, здатні спровокувати напад. Найкраще для прибирання підійде електрощітка Антипил, здатна ретельно очищати будь-які поверхні без використання хімії.

Особливості електрощітки Антипил

Електрощітка для прибирання має просту конструкцію. На зручну ручку одягається насадка з ворсом, яка, власне, і є робочою поверхнею. При натисканні на спеціальну кнопку на ручці, насадка починає інтенсивно обертатися на 360 ° навколо своєї осі. Ворсинки виготовлені з синтетичних волокон і при швидкому обертанні вони електризуються і притягують до себе пилинки і дрібне сміття і не дають їм зісковзнути знову.
Електрощітка для пилу має в комплекті три насадки різних розмірів:

  1. Маленьку - для чищення побутової техніки, статуеток і сувенірів, кришталевого та скляного посуду, люстр, кімнатних рослин.
  2. Середню - для чищення меблів, батарей, жалюзі, вікон, картин.
  3. Довгу - для шаф, карнизів, грат вентиляції, прибирання павутини.

Після використання насадку необхідно зняти і промити під проточною водою. Після висихання вона буде готова до наступного застосування.





Електрощітка для прибирання пилу Roto Duster Антипил
Електрощітка для прибирання пилу Roto Duster Антипил