Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Електросушарка для взуття Осінь - 1

Код товару: 1000705

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Довжина 9,5 см. 

З настанням осені в нашому житті починається період застуд та інфекційних захворювань. Головною причиною цього неприємного явища є підвищена вологість повітря. Коли ввечері ми повертаємося додому з роботи або навчання, наші черевики вже просочуються вологою і стають всередині сирими. Вони не встигають повністю висихати за ніч, тому вранці доводиться взуватися в сирі черевики. При виході в них на холодну вулицю, ноги починають мерзнути, організм переохолоджується і це призводить до зниження імунітету і розвитку захворювань. Тому, дуже важливо стежити за взуттям і не носити вологих черевик і чобіт.
Сушарка для взуття Осінь 1 призначена для ретельного просушування виробів будь-яких розмірів. Це простий у використанні електричний прилад, який усуває вологу зсередини виробу, не деформуючи і не пошкоджуючи його.

Характеристика сушарки для взуття Осінь 1

Сушка для взуття Осінь 1 працює від звичайної електричної мережі. Її конструкція складається з двох, з'єднаних між собою електричним дротом, контейнерів, виготовлених з міцної стійкої до впливу високих температур пластмаси, усередині яких знаходяться керамічні нагрівальні елементи. Форма контейнерів нагадує форму туфлі. На їх корпусі є отвори, через які тепло від нагрівального елементу надходить з контейнера всередину черевика.
Модель підходить для будь-яких видів взуття:

  • черевиків,
  • туфель,
  • чобіт,
  • кросівок,
  • лижних черевиків,
  • валянок.

Принцип використання сушки для взуття Осінь 1

Для того щоб почати використання пристрою, необхідно вкласти контейнери в промоклі черевики, по одному в кожен, і включити прилад в електромережу. Через 3-3,5 години відключити пристрій і вийняти контейнери. Електрична сушарка для взуття має потужність 12 Вт, тому не використовує багато електрики.





Електросушарка для взуття Осінь - 1
Електросушарка для взуття Осінь - 1