Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Електросушарка для взуття Осінь-6 (19 см.)

Код товару: 1000169

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Опади і підвищена вологість - постійні супутники осені та зими. Ходіння в мокрому взутті не можна назвати приємним заняттям, та й ходити в мокрому взутті в мокру погоду загрожує серйозними порушеннями здоров'я. Часто для того, щоб захворіти, достатньої самого малого - промочити ноги. Промокле взуття не можна залишати просто так, адже під дією вологи всередині створюються найсприятливіші умови для гниття, появи цвілі, руйнування матеріалів. Взуття, яке не сушиться, швидше виходить з ладу, руйнуючись буквально на очах.

Друга крайність, до якої вдаються більшість людей - сушити взуття біля батареї центральної системи опалення. Особливо небезпечно це для якісного шкіряного взуття, яке зовні дуже швидко висихає, а ось вологість зсередини нікуди не дівається. Якщо вам дорога кожна пара вашого взуття, і ви не збираєтеся кожен сезон закуповуватися заново в магазинах, вам просто необхідна сушка взуття Осінь-6.

Сушка взуття Осінь-6 - це особливий прилад, максимально адаптований до сушіння будь-якого взуття

Сушка працює при температурі 60-70°С, і оскільки поміщається всередину черевика, добре висушує внутрішній простір, але шкіряне покриття не псує. Сушка взуття Осінь-6 працює від розетки напругою 220V, за рахунок компактних розмірів її можна взяти з собою в подорож або на роботу, щоб ваше взуття завжди залишалася сухим. Використовувати сушку можна тільки на попередньо вимитому взутті. Спочатку сушарка поміщається всередину чобота і потім включається в мережу. При зазначеній робочій температурі для того, щоб повністю висушити стінки взуття, потрібно в середньому 5-6 годин. Навіть якщо ваше взуття перебуває в жалюгідному стані під час весняної відлиги, сушка взуття осінь 6 впорається навіть із цим завданням. Термоелемент в основі сушки споживає вкрай мало електроенергії і при цьому дуже швидко і ефективно просушить будь-яку пару взуття. Корпус сушки зроблений з негорючої пластмаси, при нагріванні не виділяє сторонніх запахів, а інтенсивність нагріву коректується автоматичним терморегулятором.

Технічні характеристики сушарки взуття Осінь-6:

  • Робоча температура: 60-70°С;
  • Потужність: 12W;
  • Живлення: мережа 220V/50Hz;
  • Довжина кабелю живлення: 103 см.;
  • Розміри (Д/Ш/В): 19x5.5x4.5 см.;
  • Вага: 190 г.





Жанна ( 2016-05-12 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Отлично работает, на голову выше аккумулторных

Відповісти
Електросушарка для взуття Осінь-6 (19 см.)
Електросушарка для взуття Осінь-6 (19 см.)