Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Подарункова електрозапальничка дугова на акумуляторі ZGP 23

Код товару: 1007659
Опис

Дугова електрозапальничка ZGP 23 – це не лише статусний аксесуар для курців, а й корисний пристрій для пересічного туриста

В наші дні такий аксесуар, як запальничка, є практично у кожного, і не тільки у курців. Адже за допомогою цього невеликого приладу можна швидко розпалити багаття, роздобути іскру для газової плити і т.д. Більш того, цей виріб є не просто корисним, але і являє собою статусний аксесуар, що підкреслює стиль і спосіб життя свого власника.

І сьогодні ми хочемо запропонувати вашій увазі такий варіант, як електрозапальничка ZGP 23. Вона має специфічний принцип роботи. Між 2 контактами виникає електричний імпульс, себто потужний електричний розряд. Він і дає хорошу іскру, здатну запалити що завгодно. Це електрозапальничка купити яку захоче абсолютно кожен. Адже дана модель об'єднала в собі всі необхідні вимоги до предметів подібного роду.

У чому ж перевага імпульсної запальнички перед іншими аналогами?

По-перше, пропонована електрозапальничка ціна на яку вас приємно здивує своєю доступністю, відрізняється лаконічним і акуратним зовнішнім виглядом. По-друге, виріб виконано з якісних матеріалів, він прослужить своєму власникові протягом тривалого періоду часу, не втрачаючи своєї презентабельності. По-третє, це електро запальничка. Вона не потребує заправки будь-яким паливом або газом. І це далеко не всі переваги такої моделі.

Одним з головних плюсів є також те, що така запальничка буде працювати в будь-яку погоду. Вам, напевно, доводилося стикатися з тим, наскільки незручно і складно розпалювати багаття під час вітру. А під час дощу це взагалі не завжди ідея, реалізувати яку неможливо від слова взагалі. Так от якщо ви вирішите купити запальничку, яку ми вам рекомендуємо, негода не стане для вас перешкодою погрітися біля багаття.

Така електронна запальничка заряджається завдяки USB кабелю. Вона не боїться вологи, оскільки має дуже міцний корпус. Дана електроімпульсна запальничка стане ідеальним джерелом вогню в будь-якому місці. Вага виробу становить всього 85 грам, що дозволяє її носити з собою завжди і скрізь. Ще електро імпульсна запальничка має невеликі розміри, її габарити складають 7,5 см на 3,5 см на 1,2 см. Такі компактні параметри дають можливість носити виріб не тільки в сумочці або барсетці, а й просто в кишені куртки або штанів.

Якщо вам необхідно купити подарункову запальничку, даний варіант стане ідеальним.

Адже не знайти людину, якій подібний презент не сподобався б. Виріб має красиву упаковку і підійде в якості подарунка, і другові, і батьку, і чоловікові, і братові, і колезі по роботі. Ну а купити запальнички ви можете в нашому інтернет-магазині зовсім недорого. Ми пропонуємо своїм покупцям виключно якісний товар від перевірених виробників. Оформлюйте замовлення на сайті, і ми відправимо вам його найзручнішою для вас транспортною службою доставки в найкоротші терміни. Всього кілька днів, і ви особисто зможете оцінити всі переваги такого аксесуара, як електрозапальничка ZGP 23. Самостійно переконайтеся в тому, що дана модель - це ідеальне поєднання практичного дизайну, відмінної якості і невисокої ціни.

Імпульсна запальничка, характеристики:

  • Інтерфейс входу зарядного пристрою: micro USB;
  • Матеріал корпусу: метал;
  • Кольори: чорний глянцевий і матовий;
  • Габаритні розміри запальнички: 75х35х12 мм;
  • Вага: 85 г.

Електроімпульсна запальничка, комплектація:

  • Запальничка;
  • Зарядний кабель USB-MicroUSB;
  • Подарунковий кейс.





Подарункова електрозапальничка дугова на акумуляторі ZGP 23
Подарункова електрозапальничка дугова на акумуляторі ZGP 23