Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Енергетичний браслет Power Balance (Повер Баланс)

Код товару: 1000555

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Розміри:
S - 17.5 см.
M - 19 см.
L - 20.5 см.

З давніх часів люди намагаються винайти чудодійний засіб, який допоможе нам лікувати хвороби, відчувати себе бадьоро і свіжо. Зовсім недавно, нарешті, це диво винайшли. Воно відновлює енергетику цілого організму, дозволяє працювати якісно і домагатися будь-яких висот. Цей диво називається браслет Power Balance.

Спочатку цю панацею могли купити тільки багаті люди в США. Ми могли бачити браслет на багатьох політиках, зірках кіно, спортсменах, які хочуть бути переможцями.
Зараз цей дивовижний браслет можна купити і у нас зовсім недорого.

Браслет power balance - браслет для відновлення енергетики організму.

Він розроблений із спеціального високоякісного медичного силікону і майларового диску з голограмою. Саме дивовижні властивості голограми дають позитивні частоти, які є індивідуальними для кожного організму.

У розробці використовувалися всі корисні властивості каменів і мінералів, перевірені знання східної медицини і необхідні відкриття вчених- фізиків.

Переваги браслета Повер Баланс

Цей винахід ідеально підходить навіть для тих, хто страждає алергією. Браслет підвищує витривалість, знижує ризик травм, прискорює обмін речовин і навіть підвищує потенцію!
Унікальність властивостей робить позитивний вплив на весь організм, змушує забути про хронічні головні і інші болі, допомагають легше пережити стреси і депресії. Також при покупці, Ви зможете поліпшити свій сон і зняти напругу м'язів.

Поліпшення настрою - ще одна властивість браслета. Східна медицина заснована на силах каменів і мінералів. Тому Power Balance налаштовує автоматично Вас на позитив і досягнення будь-яких цілей .

Купуйте Power Balance - браслет для відновлення енергетики організму і відчувайте себе на висоті. А наша компанія "СамеТо" з радістю допоможе Вам!





Нина Инокентиева ( 2021-12-26 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ +1 ↑
Недоліки:
Тіло мого мужа так і не знайшли. Зявилася потенція (у кота, кастрованого). тернопільська \"Нива\" програла. При владі самі падлюки.

Переваги:
Налызаэ на руку. Круглий. Веселенький і смачний. Приємний аромат. Нагадує шось, не знаю шо, але шось нагадує. І щоразу інше. Через місяц після купівлі аура змінила колір. Гороскопи почали спрацьовувати, але для кота (хоча, можливо це недолік, я ще не визначилась).

Коментар:
Всім рекомендую, а деяким навіть раджу. Працює краще ніж шапочка з вісьмимілімітрової фольги яку я брала в іншому інтернет-магазині (там якісь шарлотани працюють). Червоний колір браслету чудово пасує до кольору обличчя. Візьму іще 2 штуки для кота (на кожну лапу і на хвіст)
Відповісти
Адміністратор магазину СамеТо
2021-12-26
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Дякуємо за Ваш відгук Ніна!

Відповісти
Енергетичний браслет Power Balance (Повер Баланс)
Енергетичний браслет Power Balance (Повер Баланс)